Seattle Supraphonics Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω θέμα! Ψάχνω να πάρω ένα σετ ντραμς σε σχετικά μικρές διαστάσεις για τζαζ λάιβ σε μικρά μαγαζάκια! Κ κοιτάω κυρίως για ένα τομ, ένα βαθύ κ μια μπότα! Τώρα κ 2ο τομ να άχει δε θα με χαλάσει κ καθόλου! Κοιτάω να είνα γύρω στο 1000ρικο! Αυτό που θέλω κυρίως είναι η μπότα να είναι κ μικρή αλλά κ να τη νιώθεις όμως σαν κοινό από κάτω! Αναμένω γνώμες! Θενκς!
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτό θες http://products.gabrieldrums.com/gr/store/product/?ct=107&p=580 Η κάσσα ανοίγει, έχει κάτι σα μανταλάκια και βαζεις μεσα ταμπουρο, τομ ή το βαθυ. Κανε του λίγο παζάρι μπορεί κ να στο ρίξει λιγάκι www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
chrisvek Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Εγώ για αυτή την χρήση και για πρόβες όπου να ναι έχω μια ντραμς TAMA Stagestar(18''B/D,14F.T &10+12''Toms)...Είναι σχετικά οικονομικό σετ και με έχει βοηθήσει...+Οτι το στήσιμο σου σαν jazz σετ θα έχει σύνολο 4τύμπανα!Εγώ πάντως θα σου πρότεινα λίγο να τσεκάρεις και τον ήχο των τυμπάνων...
Seattle Supraphonics Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Καλά ότι θα τσεκάρω κ τον ήχο είναι αυτονόητο! δε θα πάω να πάρω οτιδήποτε είναι απλά μικρό! Να βγάζει κ εναν ήχο της προκοπής, μην είναι τενεκέδια! Θενκς φορ δε τιπ!
chrisvek Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Καλά ότι θα τσεκάρω κ τον ήχο είναι αυτονόητο! δε θα πάω να πάρω οτιδήποτε είναι απλά μικρό! Να βγάζει κ εναν ήχο της προκοπής, μην είναι τενεκέδια! Θενκς φορ δε τιπ! Τίποτα!Ξέχασα να σημειώσω οτι απο ήχο είναι πάρα πολύ καλά τύμπανα!(τα TAMA Stagestar)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση