foxxx Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα σας ψαχνω για καποια κονσολα για το home studio σε οικονομικη λυση και μιας και δεν εχω την καταληλη εμπειρια θα ηθελα την γνωμη σας για την συγκεκριμενη κονσολα.
kostas80 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 μάπα είναι ρε φίλε άστο καλύτερα .... θα την πάρω εγώ να σε βγάζω κι απ'την ταλαιπωρία ;D ;D ;D ;D ;D ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Απο πιτσιρικας ειχα θεμα με την συγκεκριμενη εταιρια, ειχουν περασει 2-3 mixer/console απο τα χερια μου αλλα δεεεεν... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 μάπα είναι ρε φίλε άστο καλύτερα .... θα την πάρω εγώ να σε βγάζω κι απ'την ταλαιπωρία ;D ;D ;D ;D ;D ;D Καλοριζικη 8)
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Καλοριζικη 8) Δεν την πήρα εγώ ... πρόλαβε άλλος μάλλον :-\ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Δεν την πήρα εγώ ... πρόλαβε άλλος μάλλον :-\ δεν εχασες και τιποτα σοβαρο τελικα next time εχει ευκεριες ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση