John Papaducci Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Με Mesa Boogie Mark IV και Gibson Studio.. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον.. www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos
chris gti Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Έτσι, να βλέπουμε και κανένα τέτοιο για να ξεχνάμε τον πόνο και την ξεφτίλα των ημερών... Δέκα με τόνο απο εμένα
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Έβγαλε σημαία η ταστιέρα και είπε δεν μπορώ άλλο. Τι άνεση είναι αυτή. InfluenSir!
hyperpanos Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο σου φίλε :) Έχω μείνει άφωνος :o όχι άλλο κάρβουνο!!!
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Εκνευριστικα αψογος.. Παιχταρας!Μπραβο John! Συγχρονος,ποικιλια στις τεχνικες! ΤΟP! Μονο μια ερωτηση:Οταν λες MesaBoogie,πως τον χρησιμοποιησες-ηχογραφησες? Το λεω γιατι ο ηχος που ακουω εχει πολλη μεσολαβηση και απεχει πολυ απο κατι EξωΜπουγκι :D που χω παιξει. Καλη επιτυχια! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2011 Like a boss! :) Θαυμάζω την άνεση και την ευκολία που εναλλάσεις τις διάφορες τεχνικές στο γενικότερο παίξιμό σου, καθιστόντας το solo ενιαίο/συμπαγές και άρτιο! Ωραίος! www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/
ignantios Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 μπορει καποιος να τον διαγραψει απο μελος? ;D RUN FOREST....RUN!!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 μπορει καποιος να τον διαγραψει απο μελος? ;D ή τουλάχιστον να μην τον αφήσει να ξαναποστάρει ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!!
kostaras75 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Βρε Γιαννακη....αντε στο καλο παιδακι μου απο εδω μεσα :P....ασε μας στην κουλαμαρα μας....εχουμε τοσα προβληματα καθε μερα και μας προκαλει και αλλα ;D ;D Τι να πω ρε φιλε....σε οτι σε εχω δει εχω χασει τη μπαλα...καλα να εισαι να σε βλεπουμε και να σε ακουμε....ωραια πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση