trigga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Καιρο εχω να ανεβασω τζαμαρισμα.Μιας και στην Αθηνα πεφτει αυτες τις μερες μεσα στο σπιτι πονος λογω ιωσης και κρυου μιας που η αποφαση της πολυκατοικιας ειναι λιτοτης προσπαθω να ζεστασω με ξεχαρμανιασμα. Να ενημερώσω πως βρισκομαι Αθηνα για φετος τουλαχιστον και βλέπουμε.Τπτ τζαμ-μπαντες-φασεις κτλ. με ενδιαφερουν.Εχω μια με το μπασο και ψαχνω κι αλλες για μπασο ή κιθαρα.Συντομα θα παιξει λογικα κ λαιβ μιας και ετοιμαζεται υλικο οποτε θα σας δωσω και σημα. Τα σχολια σας κυριοι....... bluesoriginale.mp3
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Nice, welcome back! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
nasokosm Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2011 Το καλυτερο αντιδοτο για τη κριση.. Λοιπον φιλε μου παρα πολυ καλο, και το γκρουβατο στυλ και αυτες οι jazzο φρασεις πολυ σουπερ , παρ ολη τη μοναξια του λουπερ πολυ ανεβασμενο! Ξερεις πηρα και γω ενα λουπερ για αυτο το λογο αλλα δεν μου πολυ καθισε. Ο ηχος πολυ καλος, η κιθαρα κατι σε σκαφος ακουω ,το βαθος λιγο υπερβολικο. Αν εναι να παιξει Κανενα jam ειμαι μεσα! Εξη χορδές και ειναι πολλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση