ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΑΤΟ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας ρε παιδια ... Εχω ενα προβληματακι με την ηλεκτροακουστικη μου κιθαρα , μαρκα ibanez ew series , και θελω αν ξερει κανεις να μου πει τι γινεται σε αυτη την περιπτωση.. Κατασκευη της στη Θεσσαλονικη σε καποιο μαγαζι ισως ?? Φοβαμαι να βαλω logo κολλα η κατι τετοιο ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!
Guru Alter Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 τι εννοεις ξεκολλησε? τα nut δεν ειναι κολλημενα, συγκρατουνται απο την ταση των χορδων. οταν αλλαζεις χορδες ας πουμε μπορεις να το βγαλεις. μηπως εννοεις οτι εσπασε? οταν κουρδιζεις δεν μενει στην θεση του? YouTube | Instagram
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΑΤΟ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 Φαινετε σαν να ηταν κολημενο με κολλα το πλαστικο αυτο .....εδω και δυο χρονια δεν κουνιοταν σε καθε αλλαγη χορδων , και τωρα ξαφνικα βγενει . Εχω παρατηρησει επισης οτι υπηρχε κολλα κατω απο το πλαστικο (nut) ,οποτε πρεπει να ηταν κολλημενο !!!
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2011 Μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι τρομερό. Φοβαμαι να βαλω logo κολλα η κατι τετοιο ..... Κακώς. τι εννοεις ξεκολλησε? τα nut δεν ειναι κολλημενα, συγκρατουνται απο την ταση των χορδων. Nop! Πάντα έχει κόλλα έστω και λίγη. Anyway, καθάρισε λίγο το nut από κάτω να φύγει όσο γίνετε η παλιά κολλά (με προσοχή, μη φας το nut) με ένα γυαλόχαρτο. Κάνε το ίδιο και στο στο nut slot (και πάλι με προσοχή, μη φας το ξύλο). Βάλε δύο σταγόνες Gel Logo στιγμής και επανατοποθέτησε το nut εκεί που ήταν με λίγη πίεση. Σε δέκα λεπτά είσαι έτοιμος για χορδές. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Sinner Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2011 Αν ξανακολλήσω ένα nut με ξυλόκολλα θα υπάρξει κανένα problem?
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2011 UHU & θα εισαι μια χαρα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Sinner Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2011 Το nut είναι κοκκάλινο... Με UHU υπάρχει περίπτωση αργότερα να ξαναξεκολλήσει μήπως?
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2011 Το nut είναι κοκκάλινο... Με UHU υπάρχει περίπτωση αργότερα να ξαναξεκολλήσει μήπως? Ναι. Αν δεν έχει χορδές η κιθάρα και φάει καμμιά κλωτσιά, μπορεί να ξεκολλήσει πάλι. Αγχώνεσαι αδίκως. Βάλε μια ήπια κόλλα (ΟΧΙ ΚΥΑΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ Η ΕΠΟΞΙΚΗ!) και θα είσαι μια χαρά. Εξάλλου, ΚΑΠΟΙΑ στιγμή στη ζωή της κιθάρας σου ΠΡΕΠΕΙ να ξεκολλήσει το nut για να αντικατασταθεί. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Sinner Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Την κόλλα πάνω από το nut πρέπει να την βγάλω? Απ' ότι βλέπω είχε 2 σταγονίτσες μόνο...
krknow Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Ξυστην με καμια λαμα απο κοπιδι σιγα σιγα https://www.facebook.com/Adjusttheband/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση