Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Χα χα χα χα ;D ;D ;D ;D ξέρεις τι λένε όμως για το tennis elbow (επικονδυλίτις) , ε?? Υποψιάζομαι που το πάς………αλλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ :P ;D ;D! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
argytar Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Υποψιάζομαι που το πάς………αλλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ :P ;D ;D! Μα εκτός από το καμάκι υπάρχει και η προπόνηση!!! Αλλά αφού λες ότι δεν ισχύει, απαλλάσσεσαι λόγω αμφιβολιώνε! (Καλά το 'πα??) ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Μα εκτός από το καμάκι υπάρχει και η προπόνηση!!! Αλλά αφού λες ότι δεν ισχύει, απαλλάσσεσαι λόγω αμφιβολιώνε! (Καλά το 'πα??) Μα δε θα έπρεπε να επαραπεμφθώ ντίπ εξ υπ’ αρχής….η απαλλαγής αυτής εδημιουργεί σκιάς και δεν είν’ σωστούν :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
messalion Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 το εχουμε χασει ομαδικως μου φενεται........πως ειχα την εκτυπωση οτι κατι αλλο παιζει ?μηπως ησασταν συμπλεκτες παλια σε κανα γρουπ ?? :P :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
argytar Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Μα δε θα έπρεπε να επαραπεμφθώ ντίπ εξ υπ’ αρχής….η απαλλαγής αυτής εδημιουργεί σκιάς και δεν είν’ σωστούν :P ;D ;D Aποσύρω τας κατηγορίας και ζητώ συγγνώμ' ,δεν επρόκειτο για ουδέν άλλον παρά για παλιμπαιδίζων λογοπιγνιακό συνειρμό, ούτως ειπείν βιβαίους βιβαίους! :o :o :o :o :o σορρυ για το οφφτοπικ ψαξε στο musicradar.co.uk νομίζω το guitarist εχει κατι backing tracks για να μπλουζοσολάρεις ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 το εχουμε χασει ομαδικως μου φενεται........πως ειχα την εκτυπωση οτι κατι αλλο παιζει ?μηπως ησασταν συμπλεκτες παλια σε κανα γρουπ ?? :P :P Συντοπίτες της Δυτικής Μακεδονίας και της Σαλόνικας ναούμ' αλλά συμπλέκτες και ντεμπραγιάζια δεν έχομε υπάρξει! ??? ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 το εχουμε χασει ομαδικως μου φενεται........πως ειχα την εκτυπωση οτι κατι αλλο παιζει ?μηπως ησασταν συμπλεκτες παλια σε κανα γρουπ ?? :P :P ;D ;D ;D ;D ;D Ώχ, δεν ξέρω ωρέ κάνα link για να ξαναγίνω οντοπιξ. Σε πώ τι έκανα όταν ήμαν μικρός όμως; Έβανα ένα σι-ντι (και δίσκους καν) …..όποιο σε αρέζ…..και έπαιζα από απάν….μια χαρά ήτο! ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
messalion Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 σωστος.......και με σιντια και με κασσετες :D :D το κακο με το Λακη ειναι οτι αργει ακομα να παει για υπνο.....λεω να παμε παιδικη χαρα να πουμε καμια μαλακια :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Administrator Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Τα Σχετικά θέματα ακριβώς πιό κάτω από την απάντηση μου, έχουν πολλές συζητήσεις και λύσεις. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση