johndelover Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Θελω να παρω ενα μικροφωνο γυρω στα 100-150 euro . Μου εχουν πει οτι το behringer B1 ειναι πολυ καλο.Εχετε καποιο αλλο να προτινετε?το θελω για φωνη και κιθαρα.
nitako Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Παρε το rode nt-1 εχει καπου 150ε απο Kem. Πιστευω οτι ειναι καλο για τα λεφτα του χι greeklish, στο forum του NOIZ
BRAIN Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 μπορείς να πάρεις το shure sm58 που κάνει και για φωνή και κιθάρα μια χαρά :wink: 8) *μικρόφωνο που θα το βρεις και στο studio και στο live
dimios Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 βασικά θέλεις κάποιο πυκνωτικό μικρόφωνο? Θέλεις να επικεντρωθείς στις εγγραφές? κλασική κιθάρα θέλεις να περάσεις μέσα από το μικροφωνο? Για την κάθε δουλειά θέλεις και άλλο τύπου εργαλείο.
lock Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά με συγχωρείτε που επαναφέρω το θέμα αλλά είμαι καινούργιος στο site και ψάχνοντας βρήκα το συγκεκριμένο θέμα το οποίο με ενδιαφέρει πολύ. Ψάχνω και εγώ ένα μικρόφωνο για κιθάρα (για το home studio). Προτείνετε μάλλον πυκνωτικό έ; Κάποιο συγκεκριμένο;
Lost_Highway Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2006 Νομίζω ότι στα ίδια χρήματα με το Rode NT1 έιναι και το Β2 pro της Behringer (το οποίο, απ'όσα έχω διαβάσει, λένε ότι είναι "κλώνος" του Rode NT2). Δεν τα έχω ακούσει δίπλα-δίπλα αυτά τα δύο μικρόφωνα, πάντως το Β2 ακούγεται σχετικά καλό (αν εξαιρέσεις ένα μάλλον ενοχλητικό "ξύσιμο" κάποιων high freqs) Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια.
lock Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2006 Σε ευχαριστώ πολύ, θα ψάξω λίγο το θέμα και αν είναι δυνατόν θα συγκρίνω τα δυο και θα επανέλθω...
Leondas Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2006 Για αυτα τα λεφτα και το C1000 της AKG θεωρειται καλο... (Για 150 παντα).........
lock Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2006 Παιδιά μιας και επανήλθε το θέμα, έχω πετύχει πολλές φορές στο διαδίκτυο τα μικρόφωνα T. BONE. Πολύ καλές τιμές. Τα γνωρίζει κάποιος; Τα έχει κανείς δοκιμάσει; Παράδειγμα είναι το συγκεκριμένο: http://www.thomann.de/thoiw2_the_tbone_sct700_roehrenmikrofon_prodinfo.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση