yannis37 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2011 μόνο 2 χιλιαρικακια εδώ ;D ;D ;D http://www.matsikas.gr/el/Catalog-ΚΑΝΟΝΑΚΙ_301 ΄ Πιο πολύ για κανονάρα μου φαινεται η τιμή ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
neeq Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Hadgi ναι, απο Θεσ/νικη είμαι και μαλλον θα περάσω μια βόλτα. Η τιμή φυσικά και ειναι εμποδιο, αλλα δε μιλάμε για ενα οργανο που φτιάχνεται ετσι απλά. Για αυτο το λόγο ψαχνω καποιο βιβλίο που να εξηγεί τη φιλοσοφία του οργάνου, θα ερθω και σε επαφή με καθηγητες, να κάνω ίσως μερικά εισαγωγικά μαθήματα και μετα θα προχωρήσω σε αγορα, αν και εφοσον. Η εναλλακτική μου ειναι το ούτι παντως.
funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Αντιλαμβάνεσαι ότι η εναλλακτική σου είναι περίπου 800 ευρώ φθηνότερη έτσι? ::) LA ROJΑ ARMADA
neeq Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2011 Λεφτά υπάρχουν...βρεθηκαν για τις τραπεζες...θα βρεθουν και για μενα :D Ευχαριστώ πάντως για τις ευγενικες σας προτροπες (και αποτροπες), αλλα ούτε ασκοπη αγορα προκειται να κάνω, ούτε να παρασυρθώ απο μια "τρελα" που θα βαρεθω μετά απο λίγο. Θελω εδω και πολυ καιρό να μάθω ενα παραδοσιακό όργανο, και συχνά βρίσκω την ευκαιρία και παιζω, ακουω, παρατηρώ καποια απ'αυτα. Μαλλον κατεληξα στο κανονάκι. Οπως προείπα όμως, ψάχνω να σιγουρευτω οτι είναι αυτο ακριβως που περιμενω. Και σε αυτή την περίπτωση, δε θα τα χαλάσουμε στα λεφτά. Οχι ότι τα έχω, αλλα δεν ειναι αυτο που με απασχολει στην προκειμένη :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση