WilliamSats Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Μου αρεσε το παιξιμο σου,αρκετα ψαγμενο και σαν ηχος - υφος κοντα στο προτυπο. Σ'ευχαριστώ! Στο σολο,λιγο ξεσαλωσες μονο. ;D ;D ;D Ναι το παθαίνω αυτό αρκετά συχνά ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
messalion Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 τι ωραια που παιζεις ρε μπαγασα :D :D και ασε τις ψευτιες οτι ηθελες να πειραματιστεις με την RP.......την ΜΙΜ ηθελες να βιασεις :D θα προτημουσα ομως λιιιιιιιιιιιιιιιιγο gain παραπανω λιιιγο ομως στα ρυθμικα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
WilliamSats Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 τι ωραια που παιζεις ρε μπαγασα :D :D Α! Σ'ευχαριστώ πολύ! και ασε τις ψευτιες οτι ηθελες να πειραματιστεις με την RP.......την ΜΙΜ ηθελες να βιασεις :D θα προτημουσα ομως λιιιιιιιιιιιιιιιιγο gain παραπανω λιιιγο ομως στα ρυθμικα Η αλήθεια είναι ότι έφτιαχνα ήχους(patches) για την ΜΙΜ (και φτιάχνω ακόμα), οπότε ο βιασμός χάριν πειραματισμού επιβάλλεται ;D ;D Για το gain έτσι νόμιζα και εγώ ότι θέλει παραπάνω, αλλά στον ενισχυτή ακούγεται λίγο καλύτερα (πιο πολύ και πιο wide gain), την ηχογράφηση την έκανα direct. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
ignantios Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 . Η ηχογράφηση έγινε με την MIM 70's Stratocaster (DiMarzio HS-3 Bridge, Middle δεν έχω ακόμα ψάχνω, Neck Seymour Duncan Fury) τελικα ποιοι ειναι καλυτεροι οι fury ή οι dimarzio ?αν και εσενα απο οσο ξερω σου αρεσουν γενικα οι dimarzios. ;D ωραιο ητανε αν και το σολο ητανε λιγο too much imo. RUN FOREST....RUN!!!!
messalion Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Για το gain έτσι νόμιζα και εγώ ότι θέλει παραπάνω, αλλά στον ενισχυτή ακούγεται λίγο καλύτερα (πιο πολύ και πιο wide gain), την ηχογράφηση την έκανα direct. ισως γι'αυτο - δεν με χαλαει βεβαια ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
WilliamSats Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 τελικα ποιοι ειναι καλυτεροι οι fury ή οι dimarzio ?αν και εσενα απο οσο ξερω σου αρεσουν γενικα οι dimarzios. ;D Κοίτα, ο HS-3 έχει τον ήχο που ξέρω, μου αρέσει, με βολεύει κλπ. Ο Fury τώρα σε σύγκριση με τον HS-3, έχει μεγαλύτερο output (τον έχω κατεβάσει στο μισό ύψος απ'ότι είναι ο HS-3) και είναι λίγο πιο μπάσος αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο αυτό δεν επηρεάζει το σκάσιμο στα μεσαία/μεσαία-πρίμα. ωραιο ητανε αν και το σολο ητανε λιγο too much imo. Χαχαχα, λοιπόν επειδή αναφέρθηκε και πιο πάνω αυτό να πω ότι όταν παίζω/γράφω μία διασκευή προσπαθώ είτε να παίξω λίγο διαφορετικά (όχι "a la CD"), είτε να "ξεσηκώσω" μέρη από live εκτελέσεις (μου αρέσει πάρα πάρα πολύ αυτό) ή συνδυασμός των παραπάνω. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι να ξεφεύγω :D. Α! Και αυτό ήταν ηχογράφηση (και καλά), που να ακούσεις live ;D ;D ;D ισως γι'αυτο - δεν με χαλαει βεβαια ;D ;D Εμένα με χαλάει που δεν μπορώ να γράψω με μικρόφωνο απ'τον ενισχυτή, αλλά η γειτονιά δεν μου το επιτρέπει, όχι γιατί θα τους ξεκουφάνω, αλλά επειδή υπάρχει "διαπεραστική" φασαρία ;D και θα περάσει στην ηχογράφηση. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
messalion Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Εμένα με χαλάει που δεν μπορώ να γράψω με μικρόφωνο απ'τον ενισχυτή, αλλά η γειτονιά δεν μου το επιτρέπει, όχι γιατί θα τους ξεκουφάνω, αλλά επειδή υπάρχει "διαπεραστική" φασαρία ;D και θα περάσει στην ηχογράφηση. σου εχω την λυση αγαπητε............θα στην στειλω με pm ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Ωραίο γενικά αλλά σε κάποια σημεία ακούω κάτι περίεργα σκασίματα στις συγχορδίες (σα να έχει ξεμείνει κάποιο - λάθος ή άχρονο - κανάλι κιθάρας). 0,27 , 0,31, 1,41. Για δεστα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
WilliamSats Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2011 Ωραίο γενικά αλλά σε κάποια σημεία ακούω κάτι περίεργα σκασίματα στις συγχορδίες (σα να έχει ξεμείνει κάποιο - λάθος ή άχρονο - κανάλι κιθάρας). 0,27 , 0,31, 1,41. Για δεστα. Άκουσα τα σημεία που λες και είναι τα ακκόρντα, Cm7/G, Dm7/A, A#5, Eb, F, G. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι ακούγεται "κάπως" είναι αν έχω χτυπήσει κατά λάθος τη σολ χορδή στο Α#5 αλλά δε νομίζω...Θα το ξαναδώ όμως, thanks για την παρατήρηση. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση