Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Άντε να βάλω και το ακριβό για να μην αναρωτιέσαι.

Πιο μπάσο γίνεται (εύκολα), πιο κουλ δε γίνεται  ;D

bass_blueflower.jpg

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Moderator
Δημοσιευμένο

Άντε να βάλω και το ακριβό για να μην αναρωτιέσαι.

Πιο μπάσο γίνεται (εύκολα), πιο κουλ δε γίνεται  ;D

bass_blueflower.jpg

Yes  indid!  ;) ;D

• Moderator
Δημοσιευμένο

Με προκαλείς....να πώ ΠΟΙΟΣ από εδώ μέσα έχει τέτοιο (χωρίς το head)....με στρασάκια....ξέρω ότι τον φαντάζεσαι ;D ;D

Λοιπόν μόλις τελειώσω με κάτι urgent δουλείες που με ζορίζουν, θα κάνω τα μεγάλα... αποκαλυπτήρια  ;) σε σχετικό «νήμα».

EDIT: Κ. συνήγορε να το πάρεις, αλλά κοτζάμ δικηγόρος... Squier;  ;D ;D ;D Για αυτό σε σπουδάζαμε βρε μπεζεβέγκη  ;D Αμερικάνικο θα πάρεις (passive, έτσι; Να μην ξεχνιόμαστε).

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

EDIT: Κ. συνήγορε να το πάρεις, αλλά κοτζάμ δικηγόρος... Squier;  ;D ;D ;D Για αυτό σε σπουδάζαμε βρε μπεζεβέγκη  ;D Αμερικάνικο θα πάρεις (passive, έτσι; Να μην ξεχνιόμαστε).

lol το λένε κ πουθενά αλλού αυτό εκτός από την Κύπρο; (+1 κατά τ άλλα)

Απάντησα στη ψηφοφορία αλλά θα διατηρήσω το απόρρητο της απάντησής μου.

Να πάρεις το jaguar.

• Moderator
Δημοσιευμένο

Terry,  αν και εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω, θα σου απαντήσω  :P. Φυσικά λεφτά υπάρχουν (για American Fender) …. Απλά οι καιροί επιτάσσουν χαμηλό προφίλ  ;D.

μπεζεβέγκη

Εδώ το μεταφραστικό της google παρέδωσε  ;D

Απάντησα στη ψηφοφορία αλλά θα διατηρήσω το απόρρητο της απάντησής μου.

Να πάρεις το jaguar.

Εύη , μπάσο θέλω όχι αμάξι  :P ;D :-*! Μόλις κατάλαβα τι ψήφισες.  :D ;D

Το γεγονός ότι οι απόψεις διίστανται και αυτό αποτυπώνεται και στην ψηφοφορία,  αν μη τι άλλο , μου αποδεικνύει ότι και το δικό μου δίλημμα δεν ήταν τελείως άκυρο.

• Moderator
Δημοσιευμένο

Terry,  αν και εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω, θα σου απαντήσω  :P. Φυσικά λεφτά υπάρχουν (για American Fender) …. Απλά οι καιροί επιτάσσουν χαμηλό προφίλ  ;D.

;D ;D ;D

ΟΚ Λοιπόν αμερικάνικο χαμηλού προφίλ και... μοβ  ;D ;D ;D Πάντως επειδή η υπομονή είναι αρετή, έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα δούμε στις αγγελίες αμερικάνικα σε σούπερ ελκυστικές τιμές.  ;)

Ήδη κάποια όργανα έχουν φτάσει σε αυτή την κατηγορία... Οπότε λεφτά μπορεί να υπάρχουν, (να είναι καλά οι... δικομανείς Έλληνες  :D) αλλά αν περιμένεις θα κάνεις πιο... ορθολογική διαχείριση  ;)

ΥΓ: Εγώ η αιτία που υποφέρεις; Ο SF που συνέχεια ανάβει τα... φυτίλια και με παρασύρει ;D

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

ΟΚ Λοιπόν αμερικάνικο χαμηλού προφίλ και... μοβ  ;D ;D ;D Πάντως επειδή η υπομονή είναι αρετή, έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα δούμε στις αγγελίες αμερικάνικα σε σούπερ ελκυστικές τιμές.  ;)

Πχ δείγμα λογικής τιμής http://smart.noiz.gr/details.php?id=56954 και το παιδί δεν το γνωρίζω.

Πριν λίγους μήνες δεν τα βλέπαμε αυτά.

Και θα δούμε και άλλα.

Κανείς για Γιαπωνέζικο Fender ? ;D :P

Πάντως Λάκη το μπάσο που θέλεις μου προκαλεί νύστα από το 3 τάστο κιόλας....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Moderator
Δημοσιευμένο

ΟΚ Λοιπόν αμερικάνικο χαμηλού προφίλ και... μοβ  ;D ;D ;D Πάντως επειδή η υπομονή είναι αρετή, έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα δούμε στις αγγελίες αμερικάνικα σε σούπερ ελκυστικές τιμές.  ;)

Ήδη κάποια όργανα έχουν φτάσει σε αυτή την κατηγορία... Οπότε λεφτά μπορεί να υπάρχουν, (να είναι καλά οι... δικομανείς Έλληνες  :D) αλλά αν περιμένεις θα κάνεις πιο... ορθολογική διαχείριση  ;)

Σωστόν, δεν βιάζομαι και καθόλου.  ;)

ΥΓ: Εγώ η αιτία που υποφέρεις; Ο SF που συνέχεια ανάβει τα... φυτίλια και με παρασύρει ;D

Το ξέρω ότι αυτός φταίει καταρχήν και κατ΄αρχάς  :P. Παρ’ όλα αυτά δεν τολμάει να μπει στο thread  :P ;D. Ασχολείται βέβαια με πολιτικά θέματα τώρα , οπότε είναι xcused (αν και η ψήφος είναι πολιτικό θέμα.....ψήφα ορέ SF  ;D ;D)

Πάντως Λάκη το μπάσο που θέλεις μου προκαλεί νύστα από το 3 τάστο κιόλας....

Αύτη είναι μια σαφής θέση που ειλικρινά με βοηθάει. Τέτοιες θέλω.  ;)

Αυτό της αγγελίας όντως είναι ενδιαφέρον.

Δημοσιευμένο

Πάρτο μωρέ συνάδελφε...

Το  headstock εσύ το βλέπεις προφίλ όταν παίζεις... Τους άλλους που το βλέπουν ανφάς δέν θα τους χαλάσει το μέγεθος.  ;D

Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο  ;D

Μόνο Fender να μοιάζει  ;D ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...