hot_sauce Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 τουλάχιστον με την επικοινωνία με την Planet Waves μπορεί και να σου στείλουν σετ αντικατάστασης χωρίς να χρειαστεί να στείλεις κάτι εσύ πρώτα... + στο mail επικοινωνίας
Dnightshade Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 τουλάχιστον με την επικοινωνία με την Planet Waves μπορεί και να σου στείλουν σετ αντικατάστασης χωρίς να χρειαστεί να στείλεις κάτι εσύ πρώτα... ^Προφανώς έτσι εννοούσα..Και με πληρωμένο τελωνείο.Έστω για το προβληματικό κλειδί μόνο.Δεν είπα να σαι και κερατάς και δαρμένος.
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν ακολούθησα τις οδηγίες σας και επικοινώνησα με την Planet Waves. Παραδέχτηκαν το πρόβλημα και μου έστειλαν τρία στελέχη κλειδώματος καθώς σύμφωνα με ό,τι που μου είπαν αυτά ήταν η αιτία του προβλήματος καθώς τα παλιά τους βγήκαν λίγο κοντύτερα από ό,τι έπρεπε και δεν έπιαναν όσο έπρεπε τις χορδές. Το μέιλ τους: Hello Sorry that you have encountered a problem with them. I am sending you out 2 replacement knobs. They are the culprit. Some screws in the past were made just a little too short. So while they will hold the E A D G strings they don't hold the smaller diameter strings. Expect them in a few days. Thank you for your patronage, patience and understanding. Πάντως, συνεχίζω να εφιστώ την προσοχή όσως θέλουν να αγοράσουν τα κλειδιά αυτά γιατί μπορεί να πέσουν σε παλιό σετ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
solega Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Πριν από κανένα χρόνο τα αγόρασα. Τα έβαλα πάνω στην κιθάρα και τα κράτησα μόλις μια μέρα...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Για τον ίδιο λόγο; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
solega Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Ακριβως. Δε καταφερα να περασω ουτε ενα σετ χορδες. Βαζω τη μια τη κοβει και δε την κραταει. παω παιρνω αλλη. τη βαζω-τα ιδια. παω παιρνω αλλες δυο. μη στα πολυλογω μου εκανε το νευρικο συστημα κροσια. επι τοπου βγαλσιμο τα κλειδια, αγορασα ενα κλασικο σετακι και ουτε λοκ ουτε μπλοκ.
marmelaki Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Το τελευταιο post του Solega ειναι απο το '12 (και ακρως απογοητευτικο). Τρια χρονια μετα, εχει κανενας καποια εμπειρια απο τα εν λογω κλειδια; Θελω να ελπιζω οτι η Planet Waves/D'Addario εχει διορθωσει το προβλημα απο τοτε...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Παρε ενα σετακι SPERTZEL ή SCHALLER ή GOTOH ή GROVER και ασε τα ημιμετρα. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
marmelaki Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Δεν εχεις αδικο. Αλλα το κακο ειναι πως δεν υπαρχουν αλλα που να κοβουν τις χορδες. Τουλαχιστον δεν εχω υπ' οψη μου εγω καποια... Που να κουβαλαω κοφτηρι... κουραζομαι :P
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2015 Χρησιμοποιησε τα δοντια σου σαν γνησιος ανδρας. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση