argytar Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 ΄Ημουν η δεύτερη ψήφος!! :)) Εννοείται ναι! και αν δουμε και κανενα αρθρο ακόμα καλύτερα!! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Sottos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 DIY rules! Η χαρά της δημιουργίας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, δε συγκρίνεται με τίποτα. Το υπογράφω κιόλας!... ι ι ι ι V
SPYROID Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Και με την δικη μου ψηφο ειναι 37-0 ;D For Those About To Rock We Salute You
bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 ...εγώ θα παραδεχθώ πως είμαι η μύγα μες στο γάλα ;D (με την έννοια ότι το βλέπω όπως και άλλα παρόμοια παλιότερα αιτήματα για νέες κατηγορίες, δηλαδή σαν κάτι που ενισχύει τον κατακερματισμό του φόρουμ και χαλάει την ομοιογένειά του, χωρίς να αναιρείται το γεγονός ότι τέτοια θέματα - όταν τύχει να εμφανιστούν - καλύπτονται εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια στα εκάστοτε ήδη υπάρχοντα sections). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Administrator Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Για να μη λέω μεγάλα λόγια και επειδή είναι πλέον τόσο μεγάλο το φόρουμ με αποτέλεσμα να βρίσκονται δυσκολότερα τα θέματα, στη νέα αναβάθμιση της σελίδας θα υπάρχει ειδικός χώρος. Για να γίνει αυτό εφικτό, όσοι από εσάς έχετε πρόχειρα ή θυμάστε τέτοιες συζητήσεις μπορείτε να βάλετε ένα χεράκι και να μου στείλετε τα λινκ σε π.μ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Live and let Live.
theoctapus Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2011 Για να μη λέω μεγάλα λόγια και επειδή είναι πλέον τόσο μεγάλο το φόρουμ με αποτέλεσμα να βρίσκονται δυσκολότερα τα θέματα, στη νέα αναβάθμιση της σελίδας θα υπάρχει ειδικός χώρος. Για να γίνει αυτό εφικτό, όσοι από εσάς έχετε πρόχειρα ή θυμάστε τέτοιες συζητήσεις μπορείτε να βάλετε ένα χεράκι και να μου στείλετε τα λινκ σε π.μ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Just say the word, boss :) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση