gdevelek Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Αυτά τα μοντέλα σκάνε συχνά στις αγγελίες, γιατί δεν περιμένεις μια περίπτωση όπου μπορείς να δοκιμάσεις;
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Αυτά τα μοντέλα σκάνε συχνά στις αγγελίες, γιατί δεν περιμένεις μια περίπτωση όπου μπορείς να δοκιμάσεις; ...αλλά θα πάρω έναν εκ των δύο μεταχειρισμένο. Ναι για μεταχειρισμένο μιλάω, αλλά ποιον απ'τους δύο? Για τις αγγελίες μιλάω και εγώ ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 ναι το ξέρω αλλά έγραψες εξ αρχής πως ΔΕΝ μπορείς να δοκιμάσεις... Όπως λέει και ο τίτλος, είμαι μεταξύ δύο ενισχυτών που όμως δεν έχω τη δυνατότητα να δοκιμάσω, αλλά θα πάρω έναν εκ των δύο μεταχειρισμένο.
Loki Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 O MG101FX αποθηκέυει τα πάντα εκτός από το master volume στα 4 presets που έχει για τα κανάλια. Για να μπορείς να τα ανακαλείς όποτε θες σε φάση live θα χρειάζεσαι το 4 button Footswitch της Marshall που πουλιέται εξτρα. Νομίζω οτι μαζι με τον ενισχυτή η Marshall εδινε ενα απλο 2 button footswitch που απλά αλλάζει μεταξύ των καναλιών (που νομίζω πάλι ότι μπορείς στα δύο αυτα κανάλια να εχεις αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις στον ενισχυτή) αν λοιπόν ο πωλητης στον δίνει με το μεγάλο footswitch για 250??? τότε σκέψου το. Αν στον δίνει με το μικρό και θες να δώσεις άλλα 50 ευρώ για το έξτρα Footswitch ανεβαίνεις πολύ σε χρήμα , ειδικά αν ο MG100FX κάνει μόνο 170. Το σίγουρο είναι οτι και οι δύο ενισχυτες αυτοί σίγουρα παίζουν κάπου για δοκιμή στα κιθαρομάγαζα. Κανε τη βόλτα σου και άκουσε τους και μετά ζυγισέ τα + και τα - και αποφάσισε. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 ναι το ξέρω αλλά έγραψες εξ αρχής πως ΔΕΝ μπορείς να δοκιμάσεις... Ακριβώς, εδώ στη Ρόδο δεν έχει κάποιος 100άρη είτε απ'τη μία σειρά, είτε απ'την άλλη, γι'αυτό είπα ότι έχω δοκιμάσει μόνο τον 30άρη (με το μεγάλο logo) και γι'αυτό θέλω γνώμες για τα υπόλοιπα. Εσύ έχεις δοκιμάσει/ακούσει κάποιον απ'τους δύο? O MG101FX αποθηκέυει τα πάντα εκτός από το master volume στα 4 presets που έχει για τα κανάλια. Για να μπορείς να τα ανακαλείς όποτε θες σε φάση live θα χρειάζεσαι το 4 button Footswitch της Marshall που πουλιέται εξτρα. Ωραίο αυτό, πραγματικά πολύ χρήσιμο. Νομίζω οτι μαζι με τον ενισχυτή η Marshall εδινε ενα απλο 2 button footswitch που απλά αλλάζει μεταξύ των καναλιών (που νομίζω πάλι ότι μπορείς στα δύο αυτα κανάλια να εχεις αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις στον ενισχυτή) αν λοιπόν ο πωλητης στον δίνει με το μεγάλο footswitch για 250??? τότε σκέψου το. Και το απλό να δίνει, αν είναι μόνο για €50 εξτρά για το μεγάλο ψήνομαι. Το σίγουρο είναι οτι και οι δύο ενισχυτες αυτοί σίγουρα παίζουν κάπου για δοκιμή στα κιθαρομάγαζα. Κανε τη βόλτα σου και άκουσε τους και μετά ζυγισέ τα + και τα - και αποφάσισε. Όχι της Ρόδου >:( Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Εσύ έχεις δοκιμάσει/ακούσει κάποιον απ'τους δύο? όχι, θα σου είχα γράψει γνώμη...
Vasmar Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα! Θα σου απαντήσω για τον mg100dfx που τον έχω-είχα.Το καθαρό του κανάλι δεν με ενθουσίασε ποτέ,με όποια κιθάρα κι αν του καρφώσεις.Ένα τυπικό καθαρό κανάλι transistorατου ενισχυτή είναι,χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.Τα εφέ του επίσης δεν είναι τίποτα το τρομερό,αλλά το flanger και το reverb του μου άρεσαν αρκετά (για τα δεδομένα του ενισχυτή πάντα). Τέλος,θα σταθώ στο βρώμικο κανάλι του,το οποίο κατά τη γνώμη αποτελεί το βασικό κριτήριο που θα καθορίσει το αν θα τον αγοράσεις ή όχι.Το κανάλι αυτό λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές για ενισχυτή τρανζιστορ .Προσωπική μου άποψη είναι πώς το βρώμικο κανάλι του mg100 είναι "μανούλα" για 80's hard rock.Για μεταλ ΔΕΝ είναι.Τέλος,με μια στρατ με μονοπήνιους και χαμηλά το gain του καναλιού,μπορείς να πετύχεις ενδιαφέροντες crunchy ήχους. Αυτά από εμένα,ελπίζω να βοήθησα! Μπορείς να τον ακούσεις ηχογραφημένο από εμένα μέσω του line out του και μόνο με ένα bad monkey μπροστά, εδώ: http://soundcloud.com/vasmar/still-of-the-night-cover-1 it's all about balance...
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα! Θα σου απαντήσω για τον mg100dfx που τον έχω-είχα.Το καθαρό του κανάλι δεν με ενθουσίασε ποτέ,με όποια κιθάρα κι αν του καρφώσεις.Ένα τυπικό καθαρό κανάλι transistorατου ενισχυτή είναι,χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.Τα εφέ του επίσης δεν είναι τίποτα το τρομερό,αλλά το flanger και το reverb του μου άρεσαν αρκετά (για τα δεδομένα του ενισχυτή πάντα). Τέλος,θα σταθώ στο βρώμικο κανάλι του,το οποίο κατά τη γνώμη αποτελεί το βασικό κριτήριο που θα καθορίσει το αν θα τον αγοράσεις ή όχι.Το κανάλι αυτό λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές για ενισχυτή τρανζιστορ .Προσωπική μου άποψη είναι πώς το βρώμικο κανάλι του mg100 είναι "μανούλα" για 80's hard rock.Για μεταλ ΔΕΝ είναι.Τέλος,με μια στρατ με μονοπήνιους και χαμηλά το gain του καναλιού,μπορείς να πετύχεις ενδιαφέροντες crunchy ήχους. Αυτά από εμένα,ελπίζω να βοήθησα! Μπορείς να τον ακούσεις ηχογραφημένο από εμένα μέσω του line out του και μόνο με ένα bad monkey μπροστά, εδώ: http://soundcloud.com/vasmar/still-of-the-night-cover-1 Από αυτό που άκουσα, μόνο καλό συμπέρασμα μπορώ να βγάλω. Να σου κάνω και μία ερώτηση αφού τον είχες, αποθηκεύει presets όπως ο άλλος? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Vasmar Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Να σου κάνω και μία ερώτηση αφού τον είχες, αποθηκεύει presets όπως ο άλλος? Τον έχω ακόμα απλά τον δίνω γι'αυτό σου είπα είχα-έχω ;D.Όχι φίλε μου,presets δεν αποθηκεύει. it's all about balance...
G.K. Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Εισαι σιγουρος πως θες να παρεις marshall mg και μαλιστα χωρις να τον δοκιμασεις; Για να μην κλαις τα λεφτα σου, ακομα και λιγα να ειναι, γι'αυτο το λεω... +1 Οταν λες ευκολο στις μεταφορες εννοεις για μικρα live και προβες? Γιατι πιστευω πως μπορεις να βρεις πολυ καλυτερο ελαφρυ μηχανημα που να ''σηκωνει'' ωραια τα εφε σου και να εχει ψιλοτιμια βρωμικα. Στράαατα Stratούλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση