freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Ειδικά μπασίστες που παίζουν τα ολίγιστα, αλλά και ντράμμερς με μίνιμαλ σετ αλλά και χτυπήματα H χαρα του κιθαριστα... :P Αμα σου λενε κιολας ''Παιξε κι αλλο σολο,βασταμε εμεις απο πισω...'',ακομα καλυτερα! :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 H χαρα του κιθαριστα... :P Αμα σου λενε κιολας ''Παιξε κι αλλο σολο,βασταμε εμεις απο πισω...'',ακομα καλυτερα! :D Ναι ε; Βαστάτε τούρκοι τ' άλογα να σολάρουν οι κιθαρωδοί... ;D ;D ;D Τι τραβάμε και εμείς οι... αφανείς ήρωες ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Ναι ε; Βαστάτε τούρκοι τ' άλογα να σολάρουν οι κιθαρωδοί... ;D ;D ;D Τι τραβάμε και εμείς οι... αφανείς ήρωες ;D ;D ;D Nεστορος παροντος,πασα αρχη παυσατω.. Αμα παιζαμε μαζι αγορι μου θα εκανες 5 λεπτα σολο μπασο κι αλλα 3 ο δραμερ,με 10 κομματια καναμε τριωρο λαιβ... ;D (με 3 προβες.. :P) ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Αμα παιζαμε μαζι αγορι μου θα εκανες 5 λεπτα σολο μπασο κι αλλα 3 ο δραμερ,με 10 κομματια καναμε τριωρο λαιβ... ;D (με 3 προβες.. :P) ;D Ναι ε; Βαστάτε τούρκοι τ' άλογα να σολάρουν οι κιθαρωδοί... ;D ;D ;D Τι τραβάμε και εμείς οι... αφανείς ήρωες ;D ;D ;D Φίλοι μου δεν είστε, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. :D InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 με 10 κομματια καναμε τριωρο λαιβ... ;D (με 3 προβες.. :P) ;D Σωστός! Μια ώρα το πρόγραμμα, και θα το παίζατε τρεις φορές. Τρεις πρόβες κάθε βράδι. Αλλά και οι τρεις live! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Καλοοοο. Αν κρίνω από το τέμπο είστε γεροντοπαλίκαρα όλοι - η το μεγαλύτερο ποσοστό. Ωραία τα πλήκτρα και το σολακι της κιθάρας. Η φωνή μου άρεσε εκτός απο κάποια σημεία που δεν το είχε ενώ νόμιζε ότι το είχε. Μην ξεχνάμε οτι είναι ερασιτεχνικό βέβαια και ο σκοπός του μαζέματος ήταν να περάσετε καλά. ε πέρασα και εγώ καλά. μπραβο Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak!
solega Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2011 Να δείξω όμως και τι εννοούσα για όσους δεν κατάλαβαν.... :) Το ωραίο βέβαια είναι οτι και κάποιος άλλος απο το lineup συμμετείχε το ίδιο βράδυ στον ίδιο διαγωνισμό. ;) 1:32 WTF?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση