DimRach Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει πείρα για το πόσο αξιόπιστα είναι...αν ναι πια συσκευή μου προτείνετε?ευχαριστώ --[CROATOAN]--
korg_nikos Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Τι ακριβώς θέλεις να ελέγξεις με ένα Cable Tester; Ξέρω οτι μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά έχει σημασία γιατί αν θέλεις απλά να ελέγξεις συνέχεια ή βραχυκύκλωμα αγωγών μπορείς να το κάνεις απλά χρησιμοποιώντας ένα πολύμετρο.
ddt Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 http://www.musik-produktiv.co.uk/sm-pro-audio-ct2-kabeltester.aspx
DimRach Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Τι ακριβώς θέλεις να ελέγξεις με ένα Cable Tester; Ξέρω οτι μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά έχει σημασία γιατί αν θέλεις απλά να ελέγξεις συνέχεια ή βραχυκύκλωμα αγωγών μπορείς να το κάνεις απλά χρησιμοποιώντας ένα πολύμετρο. Κυρίως θέλω να ελέγξω εάν έχει φθαρθεί σε καποιο σημείο κατα μήκος του καλωδιου! --[CROATOAN]--
korg_nikos Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Σε αυτήν την περίπτωση δώσε λιγότερα από 10€ και πάρε ένα πολύμετρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση