Nordic Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Αιντε να μαθαινουμε σιγα σιγα τι σημαινει groove.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ierissiotis Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Είναι τα καινούρια τύμπανα αέρος-λαδιού! ;D
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Μου αρέσει αλλά το θέλω με μια μόντα... Αν ο ντράμερ δεν γκρουβάρει, να τον εκτοξεύει ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
argytar Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Αναρρωτιέμαι πόση ώρα μπορεί να παίξει χωρίς να ξεράσει, και πώς θα παίζει όταν τρελικά κάτσει σε επιγεια ντραμζζζζ...ζζζζζ....ζζζζζ ??? ??? ??? ''It's dark and we're wearing sunglasses''
December Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Η πενία τέχνας κατεργάζεται. Έτσι, άλλος πουλάει αέρα κοπανιστό κι άλλος ξόρκια... και αλλος προσπαθει να τραβηξει κοσμο με ενα bouncing drummer στο γκρουπακι του. Θεμιτο.
Earendil Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Κατωχυρώνεται αν αντέξει μισή ωρίτσα σφυροκόπημα από τον Poogie Bell. :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
chris gti Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Κατωχυρώνεται αν αντέξει μισή ωρίτσα σφυροκόπημα από τον Poogie Bell. :D Ωχ... :)
Nordic Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Μου αρέσει αλλά το θέλω με μια μόντα... Αν ο ντράμερ δεν γκρουβάρει, να τον εκτοξεύει ;D ;D ;D E αμα ο ντραμερ δεν γκρουβαρει, τοτε θα κουναει..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι γελασα. ;D Οταν βλεπω τετοια βιντεο σκεφτομαι... Αραγε το youtube προβαλλει το καραγκιοζιλικι ανα τον πλανητη ή ο πλανητης καραγκιοζεψε λογω youtube? Kαι φυσικα απανταω στον εαυτο μου.. :-X 8) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση