Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα!

Ειμαι κατοχος Nord Electro 2 και πέρα οτι θεωρώ( κατα την ταπεινη γνώμη μου) οτι έχω top ηχο για hammond θα ήθελα να τον "φτιαξω" λίγο σε live φάσεις με compressors/limiters ωστε να μην τσιρίζει πολύ στις ψηλές νότες...Να υπαρχει μια ομοιογένεια οσο το δυνατό ειναι αυτο... Ειδικά οταν είσαι στον χώρο του prog metal και υπάρχει "βαβουρα" απο τα υπόλοιπα οργανα θες να ξεχωρίζεις είτε παιζεις χαμηλά ειτε ψηλά

Εχει δοκιμάσει κανεις να παίξει ετσι? Τα κιθαριστικά compressorακια μπορούν να κάνουν τπτ??

Δημοσιευμένο

Εχω Kurzweil k2661 (εχει organ modellng)

Το έχω δοκιμάσει, αλλα με compressor απο effect rack (δε θυμαμαι ποιο). Δουλεψε καλα, στη μίξη του κομματιου. Σκετο ομως, χαλουσε στα χαμηλα. Αλλα παλι οπως ειπα, αυτα τα χαμηλά στη συνολική μίξη "περνουσαν".

Δε θυμάμαι απο ρυθμίσεις και δεν ξέρω να δουλευω compressors, αλλα το ειχαμε εφαρμοσει δοκιμαστικά σε ενα λαιβ με τον ηχοληπτη και το κρατήσαμε ετσι.

Να σου πω την αλήθεια, δεν το έχω χρησιμοποιησει ξανα, και δε θελω. Δεν αντιμετωπίζω καποιο προβλημα με τις ψηλές ή γενικά με την ομοιογένεια.

Νομίζω πως καλυτερα να μαθεις να το κουμανταρεις με το παιξιμο σου.

Αλλά και παλι μπορεις να δανειστεις ενα πεταλακι να το δοκιμασεις, ποτέ δεν ξερεις.

Δημοσιευμένο

Δεν θυμαμαι αν το ΝΕ2 εχει δικο του eq, ετσι ωστε να ρυθμιζεις τις συχνοτητες σου μεσα στην μπαντα. Δουλευω με ΝΕ3 εγω. Σε καταλαβαινω οταν μπαινεις αναμεσα στις κιθαρες, στις παραμορφωσεις αυτων,κτλ. Με τα πεταλια, θα πρεπει να δοκιμασεις και να δεις αν οντως κανουν αυτο που εχεις στο μυαλο σου. Στο στουντιακι μας περναω απο ρακ της Lexicon και κανει την δουλεια του. Αλλα,δεν ξερω αν βγαινεις κατευθειαν σε μονιτορ και οχι απο ενισχυτη. Ο ενισχυτης σε τετοιο οργανο, θα σε παει πολυ μακρυα. Σκεψου εγω βγαινω απο εναν  Fender Bassman 4*12.  Σκετη βινταζιλα!

www.sonicspace.gr

Δημοσιευμένο

Put the compressor down! ;D

Ειναι για αλλα πιο...βαρβαρα οργανα,ασε το χαμμοντακι ησυχο,κριμα ειναι το καϋμενο. ;D

Σωστός, αλλά έχεις να κάνεις και με βάρβαρους παιχταράδες με stratocasters και..και...

www.sonicspace.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...