elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 http://www.zortal.gr/modules/mylinks/visit.php?cid=8&lid=4160 :lol: :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
konu57 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Nihon-go ga wakarimasu ka. Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
antouan_z Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Elavd vorrei prendere il tuo cazzo nella mia bocca e dopo mangiare una spaggheti capriciozza... :D :D :D Δεν μεταφραζω..........
konu57 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 χαχα καλο! :lol: Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
antouan_z Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 χαχα καλο! :lol: Σ αρεσει να υποτασσεσαι ανωμαλε ε;;;και να σε χτυπουν....πρεπει να γνωριστουμε..... :D :D :D το τηλ μου ειναι 694487.... :D :D
konu57 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 χαχα καλο! :lol: Σ αρεσει να υποτασσεσαι ανωμαλε ε;;;και να σε χτυπουν....πρεπει να γνωριστουμε..... :D :D :D το τηλ μου ειναι 694487.... :D :D Αχ ναι γουσταρω υποταγή και τρελά βιτσιόζικα πράγματα :lol: :lol: Είμαι μεγάλος φαν του bondage κινήματος :lol: :lol: Και γουστάρω να βασανίζομαι μαζι με σχιστομάτισες Γιαπωνεζούλες ενώ παράλληλα βλέπω hentai :lol: :lol: Υ.Γ. Περίμενε τηλεφώνημα όπου ναναι! :lol: Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
Thkioups Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 :lol: :lol: :lol: Αλλά και μερικές απορίες για να το εμπαιδώσω κιόλας. 1) ¶λλος κάνει λάθος και άλλος τρώει το ξύλο? 2) Γιατί φοράν μάσκες ? P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει
diSco Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Elavd vorrei prendere il tuo cazzo nella mia bocca e dopo mangiare una spaggheti capriciozza... :D :D :D Δεν μεταφραζω.......... Να το μεταφρασω εγω?¨Λοιπον εχουμε και λεμε... "Elavd θα ηθελα να παρω τον π...." Το υπολοιπο κοπηκε απο την επιτροπη λογοκρισιας 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
antouan_z Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Elavd vorrei prendere il tuo cazzo nella mia bocca e dopo mangiare una spaggheti capriciozza... :D :D :D Δεν μεταφραζω.......... Να το μεταφρασω εγω?¨Λοιπον εχουμε και λεμε... "Elavd θα ηθελα να παρω τον π...." Το υπολοιπο κοπηκε απο την επιτροπη λογοκρισιας 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Kαλα τα πας........ :D :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση