Apatilos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα.Μία απόπειρα να παίξω blues Blues attempt
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Αν αυτό ηταν blues, τοτε... InfluenSir!
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Παρόλο που δεν θεωρώ τον ευατό μου κριτή αλλά κρινόμενο, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Νέστορα. Δεν μπορεί να μπεί καν σε διαδικασία κρίσης. όχι άλλο κάρβουνο!!!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα.Μία απόπειρα να παίξω blues Αν επιτρέπεται, όταν δεν παίζεις blues τι παίζεις; Εντελώς φιλικά και με πρόθεση να με βοηθήσεις να εκφέρω γνώμη. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
marathon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 κοκοτας σταματης ,ονειρο απατηλο ,stamatis kokotas με έβαλες και το άκουσα ;D...νάστε καλά παιδιά...εάν δεν κάνω λάθος, ο φίλος μας είναι του μπουζουκιού...γείτονας των blues δηλ ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Apatilos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Γενικά παίζω metal και προσπαθώ να παίζω κάποια πράγματα του malmsteen(όχι ότι τα καταφέρνω κιόλλας :P) Blues ακούω κάπου κάπου αλλά δεν έχω μελετήσει,απλά καμιά φορά μου έρχονται κάτι ιδέες σαν αυτήν και είπα να μου πείτε τη γνώμη σας
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Βάλε εαν μπορείς και κάτι από τα άλλα, για να μην σε κρίνουμε άδικα. όχι άλλο κάρβουνο!!!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 προσπαθώ να παίζω κάποια πράγματα του malmsteen Δεν είσαι σε καλό δρόμο. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Apatilos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δεν είσαι σε καλό δρόμο. χαχα Έχω βάλει κατά καιρούς από τα άλλα κομματάκια και μου έχετε πει τη γνώμη σας και σας ευχαριστώ,αλλά τώρα να μπω στη διαδικασία να σας κάνω link παλιά δεν το κάνω,ειδικά από τη στιγμή που έχει γίνει μπουζικοσυζήτηση το θέμα
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 χαχα Έχω βάλει κατά καιρούς από τα άλλα κομματάκια και μου έχετε πει τη γνώμη σας και σας ευχαριστώ,αλλά τώρα να μπω στη διαδικασία να σας κάνω link παλιά δεν το κάνω,ειδικά από τη στιγμή που έχει γίνει μπουζικοσυζήτηση το θέμα Δεν φταίω εγώ αν το nickname σου με πήγε κατευθείαν στη κομματάρα του Σταμάτη. Θα κοιτάξω να βρώ και κανένα κομμάτι για μπουζί. 8) InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση