Sinner Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα... Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.... Ηχογραφώ την κιθάρα μου με το Ableton Live 8 Lite... Η σύνδεση είναι Fender Mustang I-Θύρα USB...(Δεν έχω εξωτερική κάρτα ήχου) Όταν κάνω αλλαγή μαγνήτη από οποιαδήποτε θέση πχ neck-both, both-bridge κτλ ακούγεται ο ήχος "κλικ" που κάνει ο διακόπτης της κιθάρας.... Όταν παίζω κανονικά μόνο με τον ενισχυτή δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... Καμιά λύση? ???
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Μα κανένας???? Να μην είσαι βιαστικός σε παρακαλώ. Δεν είναι customer service εδώ. Δεν λες το βασικότερο, τι κιθάρα έχεις. Αυτό που περιγράφεις, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο: οι μαγνήτες πιάνουν την ξαφνική δόνηση από την μηχανική κίνηση του διακόπτη. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί αν χτύπαγες το ξύλο ή τραβούσες απότομα τα ελατήρια του τρέμολο. Ανάλογα με την κιθάρα σου, υπάρχουν λύσεις. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Sinner Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Epiphone Dot Studio η οποια είναι semi-hollow και σκεφτομαι μήπως παίζει αυτό κανένα ρόλο...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Epiphone Dot Studio η οποια είναι semi-hollow και σκεφτομαι μήπως παίζει αυτό κανένα ρόλο... Σίγουρα παίζει... Όταν λες ότι μόνο στον ενισχυτή δεν το ακούς, είσαι σίγουρος; Μήπως παίζεις με πολύ gain και τυχαίνει να μη το ακούς; Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω, είναι αν πρόκειται όντως για τον μηχανικό ήχο από το διακόπτη, ή για κάτι που έχει να κάνει με τα ηλεκτρικά και "συλλαμβάνεται" στην ηχογράφηση, όπου παρεμβάλλεται και το USB, ο υπολογιστής κλπ. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Sinner Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Οχι τελικά έχεις δίκιο. Με τελείως καθαρό κανάλι μου ακούγεται και στον ενισχυτή. Απλώς παιζω συνέχεια με overdrive και δεν το είχα παρατηρήσει στον ενισχυτή... Στην ηχογράφηση και με καθαρό και με overdrive ακούγεται...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Οχι τελικά έχεις δίκιο. Με τελείως καθαρό κανάλι μου ακούγεται και στον ενισχυτή. Απλώς παιζω συνέχεια με overdrive και δεν το είχα παρατηρήσει στον ενισχυτή... Στην ηχογράφηση και με καθαρό και με overdrive ακούγεται... Δες αν μπορεί να σφίξει κάπως ο διακόπτης (αν είναι χαλαρός). Αν είναι καινούργια η κιθάρα μπορεί να διορθωθεί με τον καιρό. Υπάρχει βέβαια πάντοτε η επιλογή να τον αλλάξεις με κάποιον πιο της προκοπής. Οι μηχανικοί διακόπτες της Gibson δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Sinner Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Πως μπορώ να τον σφίξω? Ο διακόπτης απ' ότι βλέπω είναι χαλαρός δηλαδή μπορείς να τον κουνήσεις δεξιά-αριστερά... Επίσης όταν κατεβαίνω από neck σε both ξεφεύγει λιγάκι και μπαίνει και λίγο στον bridge πριν παει στην θέση both....
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Πως μπορώ να τον σφίξω? Ο διακόπτης απ' ότι βλέπω είναι χαλαρός δηλαδή μπορείς να τον κουνήσεις δεξιά-αριστερά... Επίσης όταν κατεβαίνω από neck σε both ξεφεύγει λιγάκι και μπαίνει και λίγο στον bridge πριν παει στην θέση both.... Άλλαξέ τον με έναν ανθρώπινο να τελειώνεις. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση