Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον και μου κίνησε την περιεργεια να το ξεκινήσω!Ηθελα να ανοίξω ένα ποστ για να το μοιραστώ μαζί σας!!!

http://cp.c-ij.com/en/contents/2023/drum-set/index.html

Μην βιαστείτε να με βρίσετε :P...Έχει πολύ πολύ λίγα έξοδα και φαίνεται πού ωραίο το αποτέλεσμα! :)

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Πολύ ωραίο! Γουστάρω! (... πάντοτε τρελαινόμουνα, με τις χάρτινες μινιατούρες, που κάνανε οι μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες, για τις κατασκεύες τους.)

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Δημοσιευμένο

Πολύ ωραίο! Γουστάρω! (... πάντοτε τρελαινόμουνα, με τις χάρτινες μινιατούρες, που κάνανε οι μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες, για τις κατασκεύες τους.)

Eίναι τρομερό!Και δεν έχει έξοδα,γιατί αν πρόσεξες σου λεει να τυπώσεις χαρτιά σε διαφορετικό χρώμα,κλπ!Και εκτός αυτού έχει πολύ λεπτομέρεια....:)Βέβαια πρέπει να έχει μια Α' δυσκολία!

• Guru
Δημοσιευμένο

Κι εγώ θα φτιάξω ένα ρακούν να παίζει τα όργανα...  :P

Θα το δοκιμάσω το ΣΚ... Φαίνεται φανταστική ιδέα, αν και δύσκολη για παιδιά σαν τα δικά μου (μικρά δηλ), και ίσως και για μένα...

Δημοσιευμένο

Κι εγώ θα φτιάξω ένα ρακούν να παίζει τα όργανα...  :P

Θα το δοκιμάσω το ΣΚ... Φαίνεται φανταστική ιδέα, αν και δύσκολη για παιδιά σαν τα δικά μου (μικρά δηλ), και ίσως και για μένα...

Με τόσο φόβο που έχω πάρει(γιατί μου φαίνεται αρκετά δύσκολο) τα παιδιά σου θα το κάνουν πιο γρήορα απο μένα :P Δοκίμασε το όμως,λογικά θα τους αρέσουν!!! Καλη επιτυχία :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...