hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια ;) και πάνω σε ένα φανταστικό backing track. Προσπάθησα να παίξω όσο "λιγότερο" :P Ακούω τις απόψεις σας. smooth_jazz.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
bluesman Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 less is good....very good ! IF THE SHIT FITS , WEAR IT
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν είσαι 100% στo κούρδισμα?. Σίγουρα ο drive ήχος σου δεν πηγαίνει σε τέτοιου είδους κομμάτια. Δεν ενθουσιάστηκα και από τις νότες του κυρίως θέματος ούτε από το κατέβασμα της αρχής που είναι άτσαλο. Στο octave θέμα όμως είσαι μέσα. ;) Το σαξόφωνο το παίζει ο Grover Wamarathon μήπως? Μπα. ;D InfluenSir!
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 less is good....very good ! :D Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν είσαι 100% στo κούρδισμα?. Σίγουρα ο drive ήχος σου δεν πηγαίνει σε τέτοιου είδους κομμάτια. Δεν ενθουσιάστηκα και από τις νότες του κυρίως θέματος ούτε από το κατέβασμα της αρχής που είναι άτσαλο. Στο octave θέμα όμως είσαι μέσα. ;) Το σαξόφωνο το παίζει ο Grover Wamarathon μήπως? Μπα. ;D Λες να το ξαναγράψω χωρίς drive ίσως ; Έβαλα το χαμηλότερο setting του satchurator. To κούρδισμα καλό μου φαίνεται , όσο για το κατέβασμα πάλι δίκιο έχεις ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
pericles Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 ΕΜΕΝΑ μου αρεσε ( ρε συ Νεστορα τι αυτιο ειναι αυτο; κατι ''ψιλοακουσα '' κι'εγω .Οντως ομως ο ηχος με την παραμορφωση δεν δενει με τους αλλους και δεμ ταιριαζει στο υφος του κομματιου .ΑΛΛΑ σαν παικτης εισαι ωραιος.
hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 ΕΜΕΝΑ μου αρεσε ( ρε συ Νεστορα τι αυτιο ειναι αυτο; κατι ''ψιλοακουσα '' κι'εγω .Οντως ομως ο ηχος με την παραμορφωση δεν δενει με τους αλλους και δεμ ταιριαζει στο υφος του κομματιου .ΑΛΛΑ σαν παικτης εισαι ωραιος. Σε ευχαριστώ :D όχι άλλο κάρβουνο!!!
John Goumis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Πάνο το ''βασικό'' θέμα με το octave έκανες? Εχω μπερδευτεί λιγάκι γιατί μου φαίνεται το παίζει και το σαξ στο τέλος...Πάντως είναι σούπερ! Όσον αφορά τον drive αυτοσχεδιασμό, μου αρέσει σαν άποψη, δεν θεωρώ ότι δεν ταιριάζει καθόλου ο ήχος (μου θυμίζει τα κομμάτια που είχαν κάνει ο John lee Hooker με τον Santana.....κατάλαβες, νομίζω μαζί τα συζητάγαμε...)
hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Πάνο το ''βασικό'' θέμα με το octave έκανες? Εχω μπερδευτεί λιγάκι γιατί μου φαίνεται το παίζει και το σαξ στο τέλος...Πάντως είναι σούπερ! Όσον αφορά τον drive αυτοσχεδιασμό, μου αρέσει σαν άποψη, δεν θεωρώ ότι δεν ταιριάζει καθόλου ο ήχος (μου θυμίζει τα κομμάτια που είχαν κάνει ο John lee Hooker με τον Santana.....κατάλαβες, νομίζω μαζί τα συζητάγαμε...) Ευχαριστώ Γιάννη μου :D Το βασικό κομμάτι το παίζω με οκτάβες, δηλαδή στη σολ και στη μι, χωρίς να ακούγεται η σι. Να σου πω και σε μένα αρέσει ο ήχος με το λιγότερο drive που έχω παίξει ποτέ μου ;D όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση