solega Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα και καλη χειμωνιατικη εβδομαδα! Βολεψα προς το παρον το pc και τους ενισχυτες στο δωματιο ενος αδειου-μισοτελειωμενου διαμερισματος,με σκοπο εκει να κανω τις ηχογραφησεις μου. Και ενω ολα φαινοταν πως θα πανε καλα,αγορασα ενα καινουριο μικροφωνο (rode nt-1) και μια προενισχυση (presonus tube). Αποτελεσμα? Ακουω απο τα ακουστικα μεχρι και το περπατημα της κατσαριδας στην αλλη μερια του αδειου διαμερισματος! Αυτο δεν ειναι ομως το πιο ενοχλητικο. Το πιο ενοχλητικο ειναι οτι εχω φλατ το μικροφωνο και εχω φυσικο βαθος-αντιλαλο. Το δωματιο δεν εχει απολυτως καμια ηχομονωση εκτος χαλιων στο πατωμα. Δεν εχω πολυ μεγαλη εμπειρια στο θεμα ηχογραφησης-ηχομονωσης. Δε με ενδιαφερει να φτιαξω καποια μονιμη κατασκευη μιας που δε θα εχω αυτο το χωρο για πολυ. Καποια προχειρη λυση εχετε να προτινετε? Η λυση με τα ρικοφων ειναι καλη αλλα ακριβη Σκεφτηκα (μη γελασετε) να φτιαξω κατι σαν παραβαν (στα μαγαζια ρουχων που μπαινουμε να αλλαξουμε? με χοντρη κουρτινα,κι εκει μεσα να ειναι το μικροφωνο. Ή αν εχετε υποψιν σας κατι τετοιο ντυμενο με κατι ωστε να κυκλωνει το μικροφωνο. Τι λετε?
solega Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 μη ντρεπεστε.....μιληστε ελευθερα!
bluesman Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Ειδες,ολοι ντρεπονται,με το παραβαν που εβαλες,αφου ειναι το φετιχ του ντροπαλου ;D IF THE SHIT FITS , WEAR IT
gdevelek Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Καποια προχειρη λυση εχετε να προτινετε? Κουβέρτα/μοκέττα στους τοίχους
marathon Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 ορίστε κύριος... http://athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=30863 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση