ax1ss Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα ψάχνω ένα τραγούδι, που νομίζω ότι το λένε οι rage against the machine , και καπου προς το τέλος τραγουδάει- ραπάρει ενας πιτσιρικάς για λίγο. Το είχαν βάλει και στο ραδιο αρβύλα μια φορά και το αφήσαν να παίξει ολόκληρο. Ευχαριστώ MetalCaster
comealot Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Δύσκολα να υπάρχει τέτοιο κομμάτι... Ίσως ήταν ο De la Rocha αλλά σου διέφυγε! Δώσε λίγες πληροφορίες ακόμα,αν υπάρχουν
ax1ss Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 δυστυχώς δεν εχω καποια παραπανω πληροφορια.. το χαρακτηριστικό του ειναι που ραπαρει ο πιτσιρικας.. το ειχαν σχολιασει και οι ραδιο αρβυλα αυτο, άλλα έλα που δεν πρόλαβα να ακουσω πως λέγεται MetalCaster
con_bass Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 νομίζω αυτό που ψάχνεις δεν έχει σχέση με τους Rage Against the Machine. Μάλλον εννοείς το τραγούδι του Kid Rock με όνομα Devil Without a Cause [flash=200,200]
ax1ss Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 NAI ρε ΜΑΝ!! εισαι ωραίος ;) 1k thanx MetalCaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση