Rockid Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα forum.. Ρε παιδια εχω διαβασει απειρα για τις Focus και για τις Κραμερ πιο γενικα , ομως ισως καποιος μπορει να με βοηθησει σε αυτο... Ποια ειναι η τιμη μιας Focus 1000? εννοω , οχι ποσο κανει τωρα κλπ αλλα τοτε στα ποσα περιπου δολλαρια ηταν? ??? We roll tonite to the guitar bite...
Rockid Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 @SuperFunk καμια βοηθεια? :-[ We roll tonite to the guitar bite...
scofield Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα forum.. Ρε παιδια εχω διαβασει απειρα για τις Focus και για τις Κραμερ πιο γενικα , ομως ισως καποιος μπορει να με βοηθησει σε αυτο... Ποια ειναι η τιμη μιας Focus 1000? εννοω , οχι ποσο κανει τωρα κλπ αλλα τοτε στα ποσα περιπου δολλαρια ηταν? ??? 700 usd το 1987... ;) ;)εχεις βρει καποια κ ρωτας αν συμφερει να την παρεις??
Rockid Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως αδερφε.. παντως φαινεται να συμφερει... τιμες, αγγελιες κλπ δεν λεω, δεν θελω να θιξω κανεναν ;D Στελνω pm παντως να μου πεις και εσυ την γνωμη σου. We roll tonite to the guitar bite...
scofield Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως αδερφε.. παντως φαινεται να συμφερει... τιμες, αγγελιες κλπ δεν λεω, δεν θελω να θιξω κανεναν ;D Στελνω pm παντως να μου πεις και εσυ την γνωμη σου. τσεκαρε π.μ. ;D
metalmike Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Mεσα σε 3 δευτερολεπτα βρηκα ποια λες, δεν ειναι και τοσο δυσκολο :P http://www.facebook.com/dreambleedofficial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση