Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Το 3ο προκαταρτικό έτος Θεωρίας και Σολφέζ πιστοποιείται μέσα από το Υπουργείο Πολιτισμού ή όχι?

Aν ναι και το ωδείο δεν είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος.τότε τι γίνεται??

:-X :-[

Τελικά η μουσική είναι ωραία.

• Guru
Δημοσιευμένο

Δεν είμαι σίγουρος για να πω την αλήθεια. Κάθε χρονο τα μαθητολόγια στέλνονται στο υπουργείο κατά τον Οκτώβριο.

Αν το ωδείο ΔΕΝ είναι αναγνωρισμένο από το κράτος, αυτό σημαίνει ότι ΔΕ στέλνει μαθητολόγια στο υπουργείο...

αλλά όσον αφορά χαμηλές τάξεις, απλά πας και δίνεις εξετάσεις και μπαίνεις στην τάξη που θες... πάνω κάτω...

για πες περισσότερα αν μπορείς.

Δημοσιευμένο

Δεν είμαι σίγουρος για να πω την αλήθεια. Κάθε χρονο τα μαθητολόγια στέλνονται στο υπουργείο κατά τον Οκτώβριο.

Αν το ωδείο ΔΕΝ είναι αναγνωρισμένο από το κράτος, αυτό σημαίνει ότι ΔΕ στέλνει μαθητολόγια στο υπουργείο...

αλλά όσον αφορά χαμηλές τάξεις, απλά πας και δίνεις εξετάσεις και μπαίνεις στην τάξη που θες... πάνω κάτω...

για πες περισσότερα αν μπορείς.

Έδωσα φέτος εγγραφή και εξέταστρα αρχές Οκτωβρίου γύρω στα 35 ευρώ η εγγραφή και 115 ευρώ τα εξέταστρα,ούτως ώστε να δώσω 3ο προκαταρτικό θεωρίας και σολφέζ σε ένα ωδείο στα Ιωάννινα.

Μου είπαν δε να βιαστώ,διότι πρέπει να σταλούν μαθητολόγια.

Εξετάστηκα σε ασκήσεις θεωρίας,ρυθμικό σολφέζ στο πιάνο αλλά δεν τραγούδησα,διότι δε μου ζητήθηκε...

Πήρα ένα χαρτί που λέει ότι εγώ πέρασα με 10 το 3ο έτος Θεωρίας και Σολφέζ...

Δημοσιευμένο

Δε μου φαίνεται κάτι παράξενο ως εδώ... Πού είναι το πρόβλημα; Ποιό είναι το ωδείο, αν επιτρέπεται;

Nικόλα αν θες δες τα μηνύματα σου...

Δημοσιευμένο

Το είδα, αλλά πώς ξέρεις ότι ΔΕΝ είναι αναγνωρισμένο από το κράτος;

Δεν ξέρω με βεβαιότητα,γι' αυτό ρωτάω πρώτα...

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

Kαλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!

Σπουδαστής οργάνου της Β' Τάξης στην Ανωτέρα,έχει όντως δικαίωμα διδασκαλίας σε μαθητές υπό κατάταξης?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...