takis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 νικο η gibson που ειχα παιξει σπιτι σου ποιους p90s ειχε;
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 gibson p90,the original! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 πω πω τι κ#$λα ηταν αυτη...!σκετη κρεμα,ειδικα ο neck!
ZombieTone Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Για πες, για πες...... :lol: :wink:
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 πω πω τι κ#$λα ηταν αυτη...!σκετη κρεμα' date='ειδικα ο neck![/quote'] Α ρε ανωμαλε πρωι πρωι...... Τακη;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχα :D :D :D :D :D :D :D :D (ξερεις εσυ...)!!!!!!
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μετα απο αυτην την..εμπειρια μου η επομενη μου κιθαρα θα ειναι ή καποια Gibson Doublecut ή μια prs se2 για να την βγαλω φτηνα αλλα συγχρονως και ποιοτικα... 8) αλλα εχω πολυ καιρο ακομη μεχρι να την παρω... :cry:
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 πω πω τι κ#$λα ηταν αυτη...!σκετη κρεμα' date='ειδικα ο neck![/quote'] Α ρε ανωμαλε πρωι πρωι...... Τακη;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχα :D :D :D :D :D :D :D :D (ξερεις εσυ...)!!!!!! ξερω ξερω..πως δεν ξερω....αντωνη???? :lol: :lol:
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 πω πω τι κ#$λα ηταν αυτη...!σκετη κρεμα' date='ειδικα ο neck![/quote'] Α ρε ανωμαλε πρωι πρωι...... Τακη;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχα :D :D :D :D :D :D :D :D (ξερεις εσυ...)!!!!!! ξερω ξερω..πως δεν ξερω....αντωνη???? :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μετα απο αυτην την..εμπειρια μου η επομενη μου κιθαρα θα ειναι ή καποια Gibson Doublecut ή μια prs se2 για να την βγαλω φτηνα αλλα συγχρονως και ποιοτικα... 8) αλλα εχω πολυ καιρο ακομη μεχρι να την παρω... :cry: H PRS ακόμα και stock, τρώει την Gibson για πρωϊνό και μετά φτύνει τα κουκούτσια. :lol: :lol: :lol:
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 απο ποια αποψη βασιλη;με ενδιαφερει το θεμα γι αυτο σε ρωταω... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση