WilliamSats Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 thanx man! κανενα προβλημα να το κανω επιτοπου. πολυ ενδιαφερον. τι θα χρειαστει απο υλικα για να γινει αυτο και πιο σχεδιαγραμμα ακολουθω? Από υλικά θα χρειαστείς διακόπτη-διακόπτες 3way on/on/on 2DPDT (έχει η gotoh, all parts, shadow και ίσως βρεις φθηνούς στο service του Νάκα). Το σχεδιάγραμμα είναι αυτό Είναι πάρα πολύ και δε νομίζω να σε δυσκολέψει κάπου, αν πάλι έχεις κάποιο κόλλημα πες μου. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
takissam Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ ωραία η μετατροπή μπράβο!! Να κάνω μια ερώτηση θέλω... Αντιμετώπισες πρόβλημα με το neck pocket της Tele και το κούμπωμα του strat neck?? OMEGA MONOLITH
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ ωραία η μετατροπή μπράβο!! Να κάνω μια ερώτηση θέλω... Αντιμετώπισες πρόβλημα με το neck pocket της Tele και το κούμπωμα του strat neck?? οχι. ταιριαζει μια χαρα το strat neck σε tele body. το αντιστροφο ομως -απ οτι εχω διαβασει καπου στο Noiz- δεν ειναι εφικτο Mesa/Boogie & Strato
messalion Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2012 οχι. ταιριαζει μια χαρα το strat neck σε tele body. το αντιστροφο ομως -απ οτι εχω διαβασει καπου στο Noiz- δεν ειναι εφικτο ειναι εφικτο αλλα με καποιες παραμετροποιησεις (με λιγα λογια μπαινεις στο custom) edit:ξεχασα να σου δωσω συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που εκανες Κυριε Σπυρο (αν μου επιτρεπεις) θα ηθελα βεβαια το τσεκουρι να το ακουσω και στα βρωμικα μιας και με αυτα που εχεις κανει στα ηλεκτρικα θα εχει (για μενα) τεραστιο ενδιαφερον think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 για ΒΡΩΜΙΚΟ κλιπακι ξεκινησα , κομματακι εγινε. δεν εχω ξαναγραψει-ξαναπαιξει τετοιο στυλ. μου βγηκε αυτο που θα ακουσετε. me 70 - distortion rhythm neck full / overdive solo bridge full squier deluxe 5 bass addictive drums halion focusrite saffire pro 24 dsp cubase 6 artist 36_HARD.mp3 Mesa/Boogie & Strato
messalion Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 ωραιο το κομματι και πολυ ενδιαφερον ηχοχρωμα απο τους μαγνητες nice think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 OP Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 ωραιο το κομματι και πολυ ενδιαφερον ηχοχρωμα απο τους μαγνητες nice thanx man! Mesa/Boogie & Strato
Lorda01 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Χρόνια πολλά!Να τα χιλιάσεις! Και το κλιπάκι very nice ;) http://www.youtube.com/user/georgek1512
jks4050 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2012 ο λογος ειναι οτι λογω του παχους χρωματος και προεργασιας που εφυγε πανω απο το σωμα , η γεφυρα ηρθε πιο κατω με αποτελεσμα να τασταρει ΠΑΝΤΟΥ η κιθαρα. Πως το ελυσες αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση