messalion Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 πρωτη φορα βλεπω τοσο ομορφο πατζουρι ;D ;D πλακα κανω - της παει πολυ και δεν το περιμενα σε καμια περιπτωση να δειχνει ΤΟΣΟ ομορφη - καλοριζικη (μιας και ειναι πλεον ΑΛΛΟ οργανο) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
tsipis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2012 Πανάθεμά σας όλοι!!!!! Απαιτώ από τους mods τέτοιου είδους θέματα να κλειδώνονται και να είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν την οικονομική άνεση να ικανοποιήσουν, έστω και προσωρινά, το GAS τους.- ΟΚ και μετά το trolling εύγε φίλε είναι κούκλα!!! Άντε και τα κλιπάκια να γουστάρομε...!!
odis13 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ μου αρεσει το look. Αλλα ρε παιδι μου μανια με αυτους τους μαγνητες αναποδα ;D ;D
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον , της φορεσα τα string , :o ;D , κουρδισα, και με ειδα οτι μετα το 2ο-3ο ταστο , δεν παιζει καθολου. ο λογος ειναι οτι λογω του παχους χρωματος και προεργασιας που εφυγε πανω απο το σωμα , η γεφυρα ηρθε πιο κατω με αποτελεσμα να τασταρει ΠΑΝΤΟΥ η κιθαρα. αυριο λοιπον θα γινει setup και αναλυτικη ηχογραφηση των ολων. απο μια Em ομως που "τραβηξα" , η κιθαρα ψιλοσπερνει πιο πολυ απο πριν! 2 φωτο ακομα και επανερχομαι αυριο με ...ΗΧΟ. :-* (εβαλα και σε σωστη διαταξη τους μαγνητες) Mesa/Boogie & Strato
iconn6 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Πραγματικα κουκλα..Ποιος θα τοφανταζοταν οτι μια "κακασχημη"τελε μεταμορφωνεται ετσι οταν την αλαξεις αυτο το απαισιο headstock...Με γειες!!!
messalion Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Σπύρε το headstock πως το εφτιαξες ? μου εχει κανει εντυπωση που δειχνει ΤΟΣΟ ομορφο πανω στην κιθαρα (μπορω να το κλεψω για δικα μου μοντς ? ;D ) Πραγματικα κουκλα..Ποιος θα τοφανταζοταν οτι μια "κακασχημη"τελε μεταμορφωνεται ετσι οταν την αλαξεις αυτο το απαισιο headstock...Με γειες!!! αααα φιλε εδω θα διαφωνησω - δεν υπαρχει πιο ομορφο headstock απο τις τελε που θυμηζει χρησημοποιημενο προφυλακτικο ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
jks4050 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2012 χρησιμοποιημένο προφυλακτικό χαχα εχεις ρέντα messalion
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 πολυ ωραια. δωσε και κλιπ στο λαο ;D οριστε και τα κλιπακια: 1. ολα τα παιξιματα αρχιζουν απο την bridge θεση και καταληγουν στην neck. 2. περιγραφεται στον τιτλο καθε clip , που παιζουν ολοκληροι οι διπλοι και που splitted 3. δεν εκανα clip "ΒρωμικΟ", διοτι θα παιξει αλλος για μενα. δεν το χω σημερα , δεν μου βγαινει. 4. επαιξα οτι να ναι , πιανοντας τη κιθαρα. ολα "φευγατα" .. 5. boss me-70 , καρφι στην focusrite pro 24 dsp & cubase 6 artist. 6. KAΘΟΛΟΥ COMP / EQ κλπ, μονο ολιγον reverb σε ολα τα κλιπακια και chorus στα αναφερθεντα βασει τιτλου. Kαλη ακροαση.. 8) fingered_full.mp3 fingered_split.mp3 funky_full.mp3 funky_split.mp3 chorus_full.mp3 chorus_split.mp3 Mesa/Boogie & Strato
WilliamSats Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Σπύρο μου καλόπαιχτη! Αυτό που μου αρέσει σε έναν καθαρό ήχο (γενικότερα), το έχεις στο funky split. Δεν ξέρω όμως αυτό κατά πόσο θα είναι "ήσυχο" στα γκάζια, γι'αυτό σκέψου και το ενδεχόμενο αντί για σκέτο split να έχεις και την επιλογή του parallel που ναι μεν έχεις τον ωραίο σκαστό και καθαρό ήχο του μονού, αλλά χωρίς θόρυβο. ...Μία γνώμη είπα... Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2012 Σπύρο μου καλόπαιχτη! Αυτό που μου αρέσει σε έναν καθαρό ήχο (γενικότερα), το έχεις στο funky split. Δεν ξέρω όμως αυτό κατά πόσο θα είναι "ήσυχο" στα γκάζια, γι'αυτό σκέψου και το ενδεχόμενο αντί για σκέτο split να έχεις και την επιλογή του parallel που ναι μεν έχεις τον ωραίο σκαστό και καθαρό ήχο του μονού, αλλά χωρίς θόρυβο. ...Μία γνώμη είπα... thanx man! κανενα προβλημα να το κανω επιτοπου. πολυ ενδιαφερον. τι θα χρειαστει απο υλικα για να γινει αυτο και πιο σχεδιαγραμμα ακολουθω? Mesa/Boogie & Strato
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση