mike_rhd Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Χθες πετυχα στο ιντερνετ την παρακατω σελιδα. Γλυκοκοιταζω αυτες τις les paul ;D ;D Αν και δεν λεει τιμες, καλες φαινονται απ τα specs. Εχει κανεις γνωμη γι αυτες?? ::) http://wcrls.weebly.com/ Ain't nothing but the blues.
alderbody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 εβγαλε και κιθαρες ο Jim? μπρααααβο... :) οι μαγνητες του λενε πολλα. Προφανως, "εχτισε" και μια γκαμα οργανων για να τους πλαισιωσει ακομα καλυτερα... αεικινητος ο Jimακος... wood matters
KostasP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 ... Εχει κανεις γνωμη γι αυτες?? ::) Δυσκολο να βρεις εστω και μια στην Ελλαδα, ισως και στην Ευρωπη. Εχω διαβασει καλες και κακες γνωμες. Παντως οι μαγνητες τους (αν και ακριβοι) ειναι πολυ καλοι, το ιδιο και το πολυ γρηγορο service του.
mike_rhd Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δυσκολο να βρεις εστω και μια στην Ελλαδα, ισως και στην Ευρωπη. Εχω διαβασει καλες και κακες γνωμες. Παντως οι μαγνητες τους (αν και ακριβοι) ειναι πολυ καλοι, το ιδιο και το πολυ γρηγορο service του. Αρα μαλλον ονειρο θα μεινει :'( Ain't nothing but the blues.
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Αρα μαλλον ονειρο θα μεινει :'( Γιατί Mike μου, τι έπαθες μ'αυτές? Υπάρχουν τόσες πολλές και καλές LP Style κιθάρες που μπορείς να βρεις στην Ευρώπη (και δε μιλάω για ESP και τέτοια). Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
mike_rhd Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Γιατί Mike μου, τι έπαθες μ'αυτές? Υπάρχουν τόσες πολλές και καλές LP Style κιθάρες που μπορείς να βρεις στην Ευρώπη (και δε μιλάω για ESP και τέτοια). Ε καλα δεν θα τα βαψω και μαυρα, απλα φαινοταν καλες Will ;D Γι αυτο. Αμα δν βαριεσαι ριξε καμια ιδεα με πμ :P Ain't nothing but the blues.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση