Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 χωρις λογια..... 500 Internal Server Error A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Άλλαξε τον ήχο του ο παλαβιάρης αλλά πάλι σκίζει. Τι κρίμα που τον είχαν πάρει στο ψιλό για τις βλακείες που έλεγε (ότι είδε τον Hendrix φαντάρο και του είχε πει...) γιατι και κιθαρισταράς και ωραίος τραγουδιστής ήταν αλλά και ωραίους δίσκους έκανε. Πιστεύω ότι άξιζε καλύτερη καριέρα. Θα μου επιτρέψει ο φίλος μου ο Blueslick να βάλω το 1ο κομμάτι που άκουσα απ' αυτόν και μου είχαν πέσει τα σαγόνια. InfluenSir!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 οταν εκανα αυτο το Thread ημουν σιγουρος οτι εσυ θα απαντουσες :) εχω διαβασει μια συνεντευξη του οπου ο ιδιος λεει οτι ποτε δεν τα ειπε ολα αυτα και οτι απλα ηταν φημες. θα συμφωνισω οτι ειναι κιθαραστας και οτι εχει και φωναρα αλλα απο το maxxom μεχρι και το tale of.... παιζει γραφει και η παραγωγες ειναι σαν hendrix... :P μετα που αλλαξε καπως ηχο και παιξιμο ηταν αργα για να μπορεσει να κανει το μπαμ. πχ στο Whats Next σαν να ξεφευγει καπως.... παρολα αυτα αγαπαμε τρελα τον Φρανκ γιατι μας εχει δωσει πολλες ωρες καταραμενου κιθαριστικου σολου! ;D μια αλλη φημη λεει οτι ειναι χριστιανος ορθοδοξος και συχνα επισκεπετε το αγιο ορος.... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
gvour Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 +1000 και στους δυο σας! Εμενα με ειχε στειλει αδιαβαστο αυτο εδω(τι παιζει ο ανθρωπος ρε παιδια): Frank Marino - I'm a King Bee / Back Door Man - YouTube
dvat Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 +1000 και στους δυο σας! Εμενα με ειχε στειλει αδιαβαστο αυτο εδω(τι παιζει ο ανθρωπος ρε παιδια): Frank Marino - I'm a King Bee / Back Door Man - YouTube ...Κάτσε καλά μιλάμε.... Ωραία φρασεολογία και πολύ νεύρο... Από ποιόν δίσκο είναι αυτή η εκτέλεση Γιώργο? Όχι άλλα μινόρε...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 ...Κάτσε καλά μιλάμε.... Ωραία φρασεολογία και πολύ νεύρο... Από ποιόν δίσκο είναι αυτή η εκτέλεση Γιώργο? Πάντα το παίζει, τη 1η φορά που εμφανίστηκε σε άλμπουμ ήταν: http://www.discogs.com/Frank-Marino-Mahogany-Rush-Live/release/2010166 Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως αν η συγκεκριμένη εκτέλεση είναι η του δίσκου. Πιθανόν. ??? InfluenSir!
gvour Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα Δημητρη.Ειναι απ το live που χαν βγαλει το 78 η 79(ειχε βγει μονο και μετεπειτα κυκλοφορησε και διπλο). Αφου σ αρεσε ακου και τουτο(τι ηχαρα εχει εδω)που ναι πιο συγχρονο. Frank Marino - Red House - Montreal 2002
gvour Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Nεστορα ειναι η εκτελεση του αλμπουμ.Δεν ξερω κι εγω ποσες φορες το χω ακουσει.
kostas80 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 http://www.discogs.com/Frank-Marino-Mahogany-Rush-Live/release/2010166 added to wantlist ;) thanks www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 αυτο το Live ειναι σπορα..... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση