samy paraga Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Χαλιά μαύρα ;D Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις ,άκου με σκούπες παίζει ο ντράμερ ,οικολόγος θάναι ,μη κόψει κανά δέντρο για μπαγκέτες . Η τραγουδιάρα χάλια επίσης ,άσχετη ,όπως και ο πλήκτρος και ο μπασσίστας . Ένα τγία από μένα χαριστικά ;D .........................παίζω κι εγώ μουσική :( No one wants an alien
pericles Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ TON ΣΑΜΥ για τον Χιουμοριστικο σχολιασμο !!!!!! Ακουστε και αλλο ενα (Night in tynisia ...με μπακετες αυτη τη φορα ετσι για δειγμα ) 1_-_Κομμάτι_1.mp3
December Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ TON ΣΑΜΥ για τον Χιουμοριστικο σχολιασμο !!!!!! Ακουστε και αλλο ενα (Night in tynisia ...με μπακετες αυτη τη φορα ετσι για δειγμα ) Eπιτιμε, καλημερα... Σιγα μην παιζουν ετσι οι απλοι "γενικων καθηκοντων" ντραμμερς.! :) Στο δικο μου αυτι ακουγεται καλυτερα αυτο το κομματι με μπακετες αντι για σκουπες. Αλλα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο . Με σκουπες ειναι πιο 'ατμοσφαιρικο' και μαρεσε πολυ και ετσι . Ελα, περιμενω και τα αλλα κομματια που ηχογραφησατε.
vagelism Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Περικλη....ειλικρινα δεν μπορω να επιλεξω ενα απο τα δυο.. Και τα δυο ειναι σουπερ!!!
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Ευγε νεοι μου! :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ωραίο! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
pericles Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Ευγε νεοι μου! :) Ε οχι και νεοι SF εγω τουλαχιστον ειμαι μεγαλυτερος απο εσενα (στην ηλικια εννοω ) πιστευω να σου αρεσε.
nasokosm Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Ο τιτλος του group ειναι πολύ ευστοχος: ειστε πραγματικά πολύ Groovy sence!! Προσωπικά μου έκανε κλικ ο πιανίστας, χωρις οι υπόλοιποι να υστερούν,λιγο μοντέρνος ο ήχος για αυτά τα κομμάτια με αρκετό βάθος κυρίως η φωνή που φλερταρε αρκετά με άλλες τονικότητες στην αρχή του a night in Tynisia. Συνολικά άριστα δέκα! Μπραβο! Εξη χορδές και ειναι πολλές
Haris Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλοί, και η τραγουδίστρια πρέπει να είναι από τις ελάχιστες πραγματικές τζαζ φωνές στην Ελλάδα. Μπράβο κι από μένα. Something Wicked This Way Comes
pericles Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλοί, και η τραγουδίστρια πρέπει να είναι από τις ελάχιστες πραγματικές τζαζ φωνές στην Ελλάδα. Μπράβο κι από μένα. Η κοπελα ειναι Ελληνοσουηδεζα (απο θεσσαλονικη μερια ).Και φωνη και εμφανιση .Ευχαριστω XΑΡΗ για τα καλα σου λογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση