Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαλιά μαύρα  ;D

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις ,άκου με σκούπες παίζει ο ντράμερ ,οικολόγος θάναι ,μη κόψει κανά δέντρο για μπαγκέτες .

Η τραγουδιάρα χάλια επίσης ,άσχετη ,όπως και ο πλήκτρος και ο μπασσίστας .

Ένα τγία από μένα χαριστικά  ;D

.........................παίζω κι εγώ μουσική  :(

No one wants an alien

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ TON ΣΑΜΥ για τον Χιουμοριστικο σχολιασμο !!!!!!

Ακουστε και αλλο ενα (Night in tynisia  ...με μπακετες αυτη τη φορα ετσι για δειγμα )

Eπιτιμε, καλημερα... Σιγα μην παιζουν ετσι οι απλοι "γενικων καθηκοντων" ντραμμερς.! :)

Στο δικο μου  αυτι  ακουγεται καλυτερα αυτο το κομματι με μπακετες αντι για σκουπες. Αλλα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο . Με σκουπες ειναι πιο 'ατμοσφαιρικο' και μαρεσε πολυ και ετσι . Ελα, περιμενω και τα αλλα κομματια που ηχογραφησατε.

Δημοσιευμένο

Ευγε νεοι μου! :)

Ε οχι και νεοι SF εγω τουλαχιστον ειμαι μεγαλυτερος απο εσενα (στην ηλικια εννοω ) πιστευω να σου αρεσε.

Δημοσιευμένο

Ο τιτλος του group ειναι πολύ ευστοχος:

ειστε πραγματικά πολύ Groovy sence!!

Προσωπικά μου έκανε κλικ ο πιανίστας, χωρις οι υπόλοιποι να υστερούν,λιγο μοντέρνος ο ήχος για αυτά τα κομμάτια με αρκετό βάθος κυρίως η φωνή που φλερταρε αρκετά με άλλες τονικότητες στην αρχή του a night in Tynisia.

Συνολικά άριστα δέκα!

Μπραβο!

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Δημοσιευμένο

Πολύ καλοί, και η τραγουδίστρια πρέπει να είναι από τις ελάχιστες πραγματικές τζαζ φωνές στην Ελλάδα.

Μπράβο κι από μένα.

Something Wicked This Way Comes

Δημοσιευμένο

Πολύ καλοί, και η τραγουδίστρια πρέπει να είναι από τις ελάχιστες πραγματικές τζαζ φωνές στην Ελλάδα.

Μπράβο κι από μένα.

Η κοπελα ειναι Ελληνοσουηδεζα (απο θεσσαλονικη μερια ).Και φωνη και εμφανιση .Ευχαριστω XΑΡΗ για τα καλα σου λογια.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...