hot_sauce Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 υπάρχουν κατάλογοι,sites, internet, forums... χρειάζεται η διαφήμιση για να μάθεις κάτι?
sardas Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 το βιντεο δε μιλαει για διαφημησεις, αν ρωτας προσωπικα εμενα ,απλα απαντησα στο θεμα ... ο διαλογος που ειχατε παραπανω ηταν εκτος θεματος. έχω και δικαιώματα
hot_sauce Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 α...δεν έχω δει το βίντεο ακόμα....
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 α...δεν έχω δει το βίντεο ακόμα.... XAXAXAXAXAXA γκουχ γκουχ XAXAXAXAXAXA ΘΕΟΣ! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
hot_sauce Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 το χω δηλώσει παιδιά...στην πρώτη σελίδα.. :P λογικά όταν το δω ίσως αποκτήσει περισσότερο νόημα η συζήτηση και για μένα...
hot_sauce Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 είδα το βίντεο...και όντως είχα καταλάβει πως μιλάει γενικώς για την έννοια της διαφήμισης...αλλά τελικά είναι κάτι διαφορετικό.... συμφωνώ με τον τύπο....κι εγώ έχω την αίσθηση πως το ίντερνετ δεν έχει φίλτρα στις αναζητήσεις...δεν αποκρύβει πράγματα.... και δεν αισθάνομαι άνετα που πλέον υπάρχουν "προσωπικά" φίλτρα που άλλες πληροφορίες τις βγάζουν και άλλες όχι....
dkall Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 ..και για να ξερουμε γιατι πραγμα μιλαμε ρωτω Βγαζουν και σε αλλους , οι διαφημισεις του Νοιζ α) Ιντερνετικο μαγαζι με ειδη ποδηλατου της Αγγλιας β) Ιντερνετικο μαγαζι με ειδη μοτοσυκλετας της Γερμανιας γ) Κοιτοντας στο Amazon ...λεκανες WC σας ερχεται την επομενη ημερα email με ολες τις λεκανες WC του Amazon ? ...γηρασκω αει διδασκομενος...
marathon Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 γ) Κοιτοντας στο Amazon ...λεκανες WC σας ερχεται την επομενη ημερα email με ολες τις λεκανες WC του Amazon ? όχι βέβαια...αλλά ψάχνουμε παντού να βάλουμε κουμπΗά.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 ..και για να ξερουμε γιατι πραγμα μιλαμε ρωτω Βγαζουν και σε αλλους , οι διαφημισεις του Νοιζ α) Ιντερνετικο μαγαζι με ειδη ποδηλατου της Αγγλιας β) Ιντερνετικο μαγαζι με ειδη μοτοσυκλετας της Γερμανιας γ) Κοιτοντας στο Amazon ...λεκανες WC σας ερχεται την επομενη ημερα email με ολες τις λεκανες WC του Amazon ? Adblock Plus, baby... Ούτε λεκάνες ούτε ποδήλατα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση