Haris Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 (και γιατι να εχεις μελετησει αν δεν παιζεις Thrash?) εεεε....Thrash θελω να πω o Steve Gadd ας πουμε (ο πλεον all around drummer που ξερω) δεν νομιζω να ξερει να παιξει Thrash. Μην λες thrash, προδίδεις την ηλικία σου (μας)! Death παιδί μου, death! ;D Something Wicked This Way Comes
kapdrums Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Aυτος ειναι all-arounded?? i dont know about all-around...his blast sucks,though.....! :P :P :P :P :P
lampofgod Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 εγω αυτο που καταλαβα απο το βιντεακι ειναι οτι οι καλοι/μεγαλοι ντραμερς ειναι ακομπλεξαριστοι,ΔΕΝ τα παιζουν ολα(ουτε ειναι ξερολες),δεν φοβουνται να εκτεθουν,ξερουν να σπανε πλακα,να αυτοσαρκαζονται και πανω απο ολα εχουν ανοιχτο μυαλο και αυτια...! ολα τα αλλα ειναι τριχες.... 8) και που ξερεις μπορει οι memorials να διασκευασουν κανενα τραγουδι απο Nile και 10 bpm πιο γρήγορα ετσι για σπασιμο :P
pericles Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 εγω αυτο που καταλαβα απο το βιντεακι ειναι οτι οι καλοι/μεγαλοι ντραμερς ειναι ακομπλεξαριστοι,ΔΕΝ τα παιζουν ολα(ουτε ειναι ξερολες),δεν φοβουνται να εκτεθουν,ξερουν να σπανε πλακα,να αυτοσαρκαζονται και πανω απο ολα εχουν ανοιχτο μυαλο και αυτια...! ολα τα αλλα ειναι τριχες.... 8) Πες τα χρυσοστομε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση