hyperpanos Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπίζω να σας αρέσει :) Ακούω τις απόψεις σας ;) the_dorian_approach.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
gvour Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μπραβο ρε Πανο!Με διαφορα το καλυτερο.Μεστο και ωριμο παιξιμο. Και ο ηχος πολυ πιο καλος.Μπραβο και παλι.
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίο θέμα, ωραίος ηχος (-οι). Διακρίνω πρόβλημα χρόνου όμως σ' αρκετά σημεία. Να δώ πότε θα πάρεις το 10άρι. InfluenSir!
hyperpanos Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μπραβο ρε Πανο!Με διαφορα το καλυτερο.Μεστο και ωριμο παιξιμο. Και ο ηχος πολυ πιο καλος.Μπραβο και παλι. Σε ευχαριστώ φίλε :D Ωραίο θέμα, ωραίος ηχος (-οι). Διακρίνω πρόβλημα χρόνου όμως σ' αρκετά σημεία. Να δώ πότε θα πάρεις το 10άρι. Νέστορα σε ευχαριστώ. Όσο για το πρόβλημα χρόνου, αυτό το ρημάδι το δεξί μου χέρι, λόγω του προβλήματος που έχει, δεν ακούει πολλές φορές τις εντολές του εγκεφάλου (αν και πολλοί διαφωνούν για το αν έχω ;D ;D ;D), με αποτέλεσμα να αργώ κάποια δέκατα. Ειδικά όταν είναι κουρασμένο, άστα να πάνε και δεν ξέρω εάν λύνεται το πρόβλημα πια :(. όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση