S9F Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 To "φτηνό" και το "καλό" είναι συνήθως τσακωμένα... ;) Άρχισε να ψάχνεις στις αγγελίες όπου κυριολεκτικά "χαρίζουν" πράγματα.(και που είσαι ακόμα...) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
aris 17561 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω μετα απο αυτο το βιντεο εχω συμπαθησει πολυ τους blackstar ... εδω παιζουν με τον ht-20 , απο οσο θυμαμαι οταν τον δοκιμασα καποια στιγμη λοιπον , ειχε ενα κουμπι isf το οποιο περιστρεφοντας το μπορουσες να ποιασεις πιο μαρσαλε ηχους ή πθο μεσαμπουκιε ηχους... Οποτε ενδεχωμενως να σε καλυπτει και εσενα αυτο... Αυτη η ιστορια με την ορθογραφια εχει γινει μεγαλο θεμα εδω μεσα... Λες και εσυ γραφωντας φτινος και καλως , δεν καταλαβαμε τι θες να παρεις... !!! http://www.youtube.com/user/aris17561
Silot Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μετα απο πολλά χρόνια σχέσης με πάρα πολλούς Boogie, σήμερα άκουσα τον Gigmaster της Engl και οφείλω να πώ πως το high gain κανάλι του μου θύμισε αρκετά Boogie. Στα θετικά του το οτι δεν είναι Κινέζικος αλλα Γερμανικός... My 2c.. ;) Leo got it right the first time
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 ...και το 12άρι κόμπο κοστίζει 700Ε...
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 θα ηθελα να παρω πολυ mesa boogie αλλα τα λεφτα ειναι πολλα! http://smart.noiz.gr/details.php?id=53629 Εχεις μια ευκαιρια,μακαρι να σου ξαναδωθει. Κανε το ....... παξιμαδι και δωσε 50 παραπανω να τον παρεις. Ρωτα και το Νεστορα μηπως τον εδωσε...Εδω διπλα ειναι. ;D Αν σου πουν οτι δεν ειναι highgain μη μασας. Θα χεις εναν ενισχυτη να τον φερεις εκει που θες.Με μπεταλια.Σουρ,Μουρ,Βλακσταρ... ;D Καλες αγορες. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Silot Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 ^^^^^^ Παρτον ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!! 8) 8) Leo got it right the first time
les kef Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 θα το ηθελα πολυ να τον παρω αλλα το παιδι μενει Αθηνα και εγω θεσ/νικη και το συζηταμε τωρα πως θα γινει να μου τον στειλει !καμια αλλη πρωταση σε περιπτωση που δεν τον παρω υπαρχει?
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 το παιδι μενει Αθηνα :P ;D Τζεντλεμποι! Το εισιτηριο για Αθηνα με τον καρβουνιαρη αλε ρετουρ ποσο παει? Παλι ευκαιρια ειναι...και αλλαζεις και τον αερα σου βλεποντας κανα επεισοδιο της προκοπης. ;D Aν θες μπουγκι και στον στελνει,μην κοιτας αλλου και αποπροσανατολιζεσαι. Αν δεν,απο μπουγκι σε βλεπω για μπουγκερα 333+333=666 χαιγκειν φρομ χελ... (γιατι μου φαινεσαι κρυφοπαουερομεταλας κι ας μην το λες.. ;)) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
les kef Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχαχα το σκεφτομαι να κετεβω Αθηνα !καλη ειναι και η power δεν ειπα ποτε οχι!οι bughera ειναι καλη μαρκα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση