les kef Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 θελω να αγορασω εναν λαμπατο ενισχυτη και θελω τα φωτα σας!ο ενισχυτης που εχω τωρα ειναι ο marshall avt50 tribute και ειναι υβριδικος!θα ηθελα να παρω πολυ mesa boogie αλλα τα λεφτα ειναι πολλα! τι προτασεις εχετε να κανετε?
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Θα πρέπει να μας πεις εσύ τι θέλεις πρώτα. Ήχο, μουσική κ.α. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
les kef Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 εχεις δικιο !ροκας ειμαι αλλα μ αρεσεουν καμια φορα και τα high gain!o ηχος του mesa boogie του dual rectifier ειναι πολυ καλος για αυτο που θελω αλλα ακριβος!οποτε θελω να κινιθω σε τετοιο στιλ
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 φτινος και καλος λαμλατος !τι προτινεται? Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 εχεις δικιο !ροκας ειμαι αλλα μ αρεσεουν καμια φορα και τα high gain!o ηχος του mesa boogie του dual rectifier ειναι πολυ καλος για αυτο που θελω αλλα ακριβος!οποτε θελω να κινιθω σε τετοιο στιλ Κλασσικά, έχει συζητηθεί αρκετές φορές εδώ, δες τα θέματα που βγήκαν κάτω από το δικό σου για αρχή. Μια δοκιμασμένη, φθηνή, και πλέον αξιόπιστη επιλογή για high gain ήχους είναι οι bugera, είτε ο 6260/6262, είτε ο 333(xl). (τσέκαρε και τον "καινούριο" trirec αν μπορέσεις να τον βρεις ποτέ, ακούγονται ενθαρρυντικά λόγια) Προσωπικά έχω τον 333xl και είμαι υπερευχαριστημένος για την χρήση που τον θέλω, έχω μάλιστα γράψει και γνώμη όταν τον πήρα, όπως και άλλα παιδιά, κάνε ένα search. ;) ;D ;D www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 To χω. Δεν βοηθάει. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 To χω. Δεν βοηθάει. ;D Αν όντως το 'χες, θα βοηθούσε...
les kef Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 ε παιδια ευχαριστω για το μαθημα ορθογραφιας μπορητε να με κραξετε σε αλλα post plz!ειμουνα λιγο βιαστικος και το κανατε θεμα!δεν απαντησατε ομως στο ερωτημα μου! επισης οσο ψαχνομουν βρηκα τον fender super champ xd και θελω γνομες οπως επισης θελω γνομη και για τους bughera ! thx
schafferbfg Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 επισης οσο ψαχνομουν βρηκα τον fender super champ xd δεν κανει για high gain. Rock..Dust..Light..Star
metalmike Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2011 Mεχρι ποσα μπορεις να δωσεις; http://www.facebook.com/dreambleedofficial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση