Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπερα

καποιοι απο τουσ φιλους του noiz θα ειχανε επισκεφθει διαφορα μουσικα καταστηματα κατα την διαρκεια 1980-1990....απο εσας λοιπον φιλοι περιμενω να μου πειτε τι πιατινια ειχατε συναντησει οταν πηγαινατε σε αυτα τα μαγαζια......τι βλεπατε οτι ητανε στημενο...με ενδιαφερουνε κυριως τα πιατινια paiste και οχι μονο....

Δημοσιευμένο

Υπάρχει κάποιος δεδομένος λόγος ενδιαφέροντος σχετικά με τα πιατίνια στα καταστήματα των 80's και 90's;

Το ρωτάω γιατί ενδέχεται οι πληροφορίες που αναζητώνται να μπορούν να βρεθούν και σε άλλες πηγές οπότε κακώς το περιορίζουμε το θέμα.

Yes it is!!!

Δημοσιευμένο

Μιας και ο πατέρας μου είναι εξίσου και αυτός drummer,εχώ να αναφέρω οτι τότε "πάταγο"

έκαναν τα Paiste και μοντέλα 2002 & 602...Επίσης έβγαιναν τότε και με την ονομασία Formula!Αθάνατα πιατίνια(γιατί τώρα ήρθαν στα δικά μου χέρια) και απίστευτος ήχος,κυρίως για rock & ίσως και Blues.

Δημοσιευμένο

απλα θα ητανε πολλη ωραιο να ξεραμε τι εβλεπε καποιος οταν πηγαινε σε μουσικα καταστηματα την δεκαετια 80-90...

επισης φιλε Alchemist πως θα μπορουσαμε να μαθουμε περισσοτερα για το τι κυκλοφορουσε τοτε απο πιατινια....εχεις κατι κατα νου...

Δημοσιευμένο

απλα θα ητανε πολλη ωραιο να ξεραμε τι εβλεπε καποιος οταν πηγαινε σε μουσικα καταστηματα την δεκαετια 80-90...

επισης φιλε Alchemist πως θα μπορουσαμε να μαθουμε περισσοτερα για το τι κυκλοφορουσε τοτε απο πιατινια....εχεις κατι κατα νου...

Σίγουρα κατά την γνώμη μου έχουν αλλάξει πολλά πράγματα!

Υ.Γ:Panos82 Στο μήνυμα που μου έστειλες σου απάντησα με email.Check it

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...