takis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Your browser does not support the HTML5 video tag Your browser does not support the HTML5 video tag enjoy! :)
fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2006 o μονος κιθαριστας αυτης της σχολης (και δημιουργος της) που μου αρεσει.......κριμα που το υπολοιπο συνολο(band και songwritting) μου ειναι .....καπως αδιαφορο 2 things are infinite:the universe&human stupidity
takis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 οντως αγγελε βασικα μονο ο κιθαριστας αρεσε και σε εμενα..παντως αν και δεν ειμαι fan αυτου του ηχου των..80ies με πορωσε ασχημα ο τυπος...
Angelos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Μπορεί να είναι καλός στα ακροβατικά, αλλα αυτό που παίζει δεν είναι μουσική ... :D
arpegios Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 και οι ακροβασίες έχουν την χάρη τους όμως. Και η ταχυδακτυλουργία δεν είναι μουσική, αλλά και ωραία είναι, και τεχνική χρειάζεται. leep is a symptom of caffeine deprivation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση