Superfunk Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 σε μέταλ, έχεις τίποτα φίλος? ;D ;D τα μισα καγκουρομεταλ αλμπουμ των 80s με ...ROCKMAN εχουν γραφτει (δεν ηταν βεβαια digital αλλα modelling ηταν... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πετρούτσης και Στίβ Βάιβαι έχουν ήδη τσιμπήσει axe-fx σε πληροφορώ ;D Ναι οκ, εγω μιλαω για main εξοπλισμο. O petrucci μπορει να εχει 400 κιλα boogie μαζι με eventide και δυο ψυγεια στις ηχογραφησεις του, και να χρησιμοποιει σε επιλεγμενα σημεια ενα chorus απο το axe. Δε νομιζω οτι θα εγραφε ποτε MONO με το axe, βαζοντας το στη θεση των Boogie.
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομιζω οτι θα εγραφε ποτε MONO με το axe, βαζοντας το στη θεση των Boogie. Γιατί; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
panosprog Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 σε μέταλ, έχεις τίποτα φίλος? ;D ;D Παντως για live rig kαι oι μεταλλαδες χαλασαν :'( δειτε το παρακατω Phil Demmel Talks About Getting Out Of Musical Ruts And His Rig
theoctapus Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως για live rig kαι oι μεταλλαδες χαλασαν :'( Για live εννοείται ότι βολεύει (για διάφορους λόγους), αν και δεν μιλάμε για πλήρη κατάργηση του αναλογικού αφού συνήθως ο modeller περνάει σε λαμπάτο τελικό. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
sfaku Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Πρωτίστως με ενδιαφέρει να μου αρέσει εμένα ο ήχος μου. Ο όμορφος ήχος είναι όχημα έμπνευσης. Αν αρέσει και στον ακροατή μου ακόμη καλύτερα. Το 90% των ακροατών, φυσικά και δε θα καταλάβουν διαφορά στον ήχο. Οι περισσότεροι όμως θα καταλάβουν διαφορά στη μουσική (στο παίξιμο) και αυτό θα είναι αποτέλεσμα του ότι έχω βρει τον ήχο που με εμπνέει. Με όλο το φιλοσοφικό μου κατεβατό για το perception... ε, αυτό εννούσα τελικά! ;D edit: ξέχασα να πω ότι έχω ακούσει αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω πηγές στο νετ ότι και οι QOTSA έχουν γράψει δίσκο με modellers. Θεωρώ πιο δύσκολο μια alternative μπάντα να παίζει με προσομοιώσεις παρά μια μέταλ.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 edit: ξέχασα να πω ότι έχω ακούσει αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω πηγές στο νετ ότι και οι QOTSA έχουν γράψει δίσκο με modellers. Mπορώ να σου πω επακριβώς με τι και πώς ηχογραφούσαν όλα τα σχήματα του Homme από την εποχή που πρωτοβρέθηκε σε στούντιο, και πως ποτέ δεν έχω πληροφορηθεί κάτι τέτοιο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
mustafank Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Mπορώ να σου πω επακριβώς με τι και πώς ηχογραφούσαν όλα τα σχήματα του Homme από την εποχή που πρωτοβρέθηκε σε στούντιο. offtopic Αν θέλεις και βρεις χρόνο, κάνε κάποια στιγμή αυτό το θέμα :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Συγνωμη... Τελικα θα πουμε τη γνωμη μας για το Α/Β του τυπου εδω περα? Εγω λεω 1-4-5-7 ειναι modelling. Και ειμαι σιγουρος 100% :P Σιγα τωρα μη στελνω μειλ να με κοροιδευει.. :P Αρκετη κοροιδια τρωμε αυτο το καιρο σαν χωρα... :D Νομιζω οτι το θεμα natural vs modelling εχει τελειωσει εδω και καιρο για καποιους. Ολα χρειαζονται αν ξερεις να τα χρησιμοποιεις. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
schreivox Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις είδα τα μέηλ: Hi Mick! Thanks for playing! Only a perfect score is an instant winner, and yours wasn't quite perfect. (Better than average, though!) If I don't get enough perfect scores, the prizes go to the best "almosts." I'll keep your answers on file, and let's see how the other contestants do! In the meantime, I'd be deeply appreciative if you felt inspired to leave a comment or two on the blog. We just launched, and it looks so LONELY! :) Best, Joe Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ήδη ένας νικητής; Πλάκα είχε (πιο πολύ παιχνίδι τύχης μου φάνηκε) :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση