The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Από το site του Seymour Duncan: http://www.seymourduncan.com/tonefiend/recording/can-you-tell-amps-from-amp-models/ Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Πέρασε απαρατήρητο ή κάποιοι κάνουν την πάπια; Bump λοιπόν. Για να δούμε ρε μάγκες με τα χρυσά αυτιά (όπως λέμε Χρυσά Αυγά). Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Earendil Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Καθόλου απαρατήρητο, απλά η ακρόαση πρέπει να γίνει σπίτι. ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιότατο!!! Και εγώ θα ακούσω όταν πάω σπίτι. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Εκτός από mp3 υπάρχει και link για wav στο κάτω μέρος της σελίδας. Για όσους χρειάζονται καλύτερη ποιότητα. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Dreamdancer Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 Πέρασε απαρατήρητο ή κάποιοι κάνουν την πάπια; Bump λοιπόν. Για να δούμε ρε μάγκες με τα χρυσά αυτιά (όπως λέμε Χρυσά Αυγά). Ξερεις τι ηττα ειναι να εχεις τρελαθει με το gasing να τα σκας χοντρα και σε τυφλο τεστ να μη παιρνεις χαμπαρι το μοντελινγκ? Γιαυτο αλλωστε δεν απαντα κανεις γιατι οταν πραγματικα μονο τα αυτια ειναι το κριτηριο και οχι αλλα ερεθισματα...οι διαφορες ειναι πολυ μικροτερες απο οτι νομιζουμε.Ειδικα αμα μιλαμε για ηχογραφημενα δειγματα..forget about it...πολυ δυσκολα ξεχωριζεις.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερεις τι ηττα ειναι να εχεις τρελαθει με το gasing να τα σκας χοντρα και σε τυφλο τεστ να μη παιρνεις χαμπαρι το μοντελινγκ? Γιαυτο αλλωστε δεν απαντα κανεις γιατι οταν πραγματικα μονο τα αυτια ειναι το κριτηριο και οχι αλλα ερεθισματα...οι διαφορες ειναι πολυ μικροτερες απο οτι νομιζουμε.Ειδικα αμα μιλαμε για ηχογραφημενα δειγματα..forget about it...πολυ δυσκολα ξεχωριζεις. Εγώ το ξέρω. Αυτοί που έχουν τα Χρυσά Αυτιά πρέπει να μας αποδείξουν ότι δεν είναι κότες. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ μόλις έστειλα το mail. Περιμένω τώρα τα αποτελέσματα...Για να δούμε... Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Dreamdancer Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ το ξέρω. Αυτοί που έχουν τα Χρυσά Αυτιά πρέπει να μας αποδείξουν ότι δεν είναι κότες. Ακομα καλυτερο ξερεις ποιο ειναι? να ηχογραφησεις δειγματα να τους πεις ποια ειναι.....αλλα να αλλαξεις τα ονοματα...το μοντελινγκ να το ονομασεις λαμπατο ενισχυτη και το αντιστροφο.Ποσο στοιχημα πας οτι η συντριπτικη πλειοψηφια θα διαλεξει το.....μοντελινγκ μονο και μονο επειδη θα ειναι βαπτισμενο ως...tube amp.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 Ακομα καλυτερο ξερεις ποιο ειναι? να ηχογραφησεις δειγματα να τους πεις ποια ειναι.....αλλα να αλλαξεις τα ονοματα...το μοντελινγκ να το ονομασεις λαμπατο ενισχυτη και το αντιστροφο.Ποσο στοιχημα πας οτι η συντριπτικη πλειοψηφια θα διαλεξει το.....μοντελινγκ μονο και μονο επειδη θα ειναι βαπτισμενο ως...tube amp. Εντάξει, αυτό είναι μάλλον απάτη, ωστόσο σίγουρα αν ΞΕΡΕΙ κάποιος τι ακούει (ή, με τι παίζει) επηρεάζεται η ετυμηγορία του. Είναι φαινόμενο ευρύτατα γνωστό στην Ψυχολογία εδώ και δεκαετίες, και αφορά ο,τιδήποτε: φαγητό, κρασί, αυτοκίνητα, γκόμενες... αν σου πουν ότι είναι ακριβό και σπάνιο, το βρίσκεις καλύτερο από κάποιο "υποδεέστερο". Για το τελευταίο παράδειγμα παραπάνω, δες τις επιτυχίες της Τζούλιας, η οποία είναι το πιο ανεπανάληπτο μπάζο που έχω δει στη ζωή μου. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση