RaistMagus Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια χαρά Έχω δύο ενδιαφέροντα πετάλια σπίτι κ σκέφτηκα να κάνω ένα A-B test και να το ανεβάσω στο youtube. Η ηχογράφηση θα γίνει στο video mode μιας φωτογραφικής μηχανής, το δοκίμασα και το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό. Η ερώτηση μου είναι σχετικά με το πώς να επεξεργαστώ το video ώστε να πέσει η ποιότητα της εικόνας και να διατηρηθεί, όσο γίνεται, η ποιότητα του ήχου ώστε το τελικό video που θα ανέβει στο youtube να είναι μικρό και λειτουργικό. Να έχει δηλαδή καλό ήχο αλλά στοιχειώδη εικόνα (ίσα για να φαίνεται ποιο πετάλι είναι αναμένο κάθε φορά).
ggeorge Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Με οποιοδηποτε πρόγραμμα επεξεργασίας video. Εγω χρησιμοποιω το pinnacle studio για τα ευκολα (οπως αυτο) και το after effects για δυσκολα πραγματα (δεν ειναι ακριβως προγραμμα επεξεργασίας αλλα κανει και αυτο) Στις ρυθμισεις οριζεις χαμιλη ποιοτητα video και καλη ηχου... Απλο προγραμμα με φλασ αρχειο με οδηγιες. Υπαρχουν και μικροτερου μεγεθους προγραμματα, που δεν εχω ασχοληθει... Αυτο είναι μεγαλο. Βρες παλια εκδοση...
ggeorge Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Θυμηθηκα και αλλο TMPGEnc XPress Κανει μετατροπες αρχειων . Νομιζω αυτο θελεις...
RaistMagus Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ! Το ανέβασα χτες όπως ήταν, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και θα το αφήσω έτσι. Κάνει ένα decode και re-encode το Youtube όταν το ανεβάζεις. Θα έχω υπόψιν το πρόγραμμα όμως για μελλοντικά uploads, να κόβω από το οπτικό μέρος για να μειώνεται το μέγεθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση