pericles Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 χε χε χε κυκλοφορεί γενικά η έκφρασις (όπως το ξι φαλτσόρε) αλλά είμαι 33 προς το παρόν! Παταρι ενα φεγγαρι σε φοιτητοταβέρνα πριν καμια δεκαριά χρόνια μπασοκίθαρο ως πάρεργον αλλά μετά με κέρδισε η επιστήμη :o :o :o :o :o Α ωραια φιλε μου και εγω παραλληλα παντα η σχεδον παντα δουλευα ως μουσικος μεχρι που τα εφτυσα και κατεβηκα απο το παταρι .Μονο περιστασιακα πλεον ανεβαινω σε καμμια καλη φαση . ΙΣΤΟΡΙΑ μικρη : οταν το ακουσα το 1976 σε κατι χορους που επαιζα με πολυ καλους μουσικους(αν και πιτσιρικας ) νομιζα οτι ηταν κατι που αφορουσε τα ακκορντα η τα μερη του τραγουδιστη δεν ηξερα οτι ''πρασινες'' ηταν γενικα τα φαλτσα οργανων & φωνης .Λεγαμε τοτε αυτος ο τραγουδιστης πρασινιζει η δεινα τραγουδιστρια εχει φτιαξει κηπο απο πρασινο .Καλη βραδυα
ilias-bip Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεισ να μου πης ποτε και που ειναι το επομενο live (τι ειναι το Κ44 ;) Καταρχάς ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα pericles! Το επόμενο μας live είναι την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο ΤΩΡΑ Κ44 , μαγαζί στο Γκάζι,Κωνσταντινουπόλεως 44. Ώρα έναρξης 22:30.. Θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά!
strawhats7 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια και απο μένα, αν και τα είπαμε και στη Ζήρεια από κοντά... Παντα τέτοια παιδιά , μπράβο! την πάτησα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση