marathon Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Αλήθεια τώρα ρε Τρόλλευ...ακούς αυτές τις...βλακείες? ;D ;D ΥΓ. Παρασκευή σήμερα...ώρα για καυγά!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
trolley Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Αλήθεια τώρα ρε Τρόλλευ...ακούς αυτές τις...βλακείες? ;D ;D ΥΓ. Παρασκευή σήμερα...ώρα για καυγά!!! ;D ;D Actually.... όχι... αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτε. Αυτά που ΔΕΝ ακούω εγώ, θα ήταν ένα βήμα αναβάθμισης για τον μέσο noiz χρήστη (Soundtrack Συζήτησης : Thank God It's Friday). Άσε που οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μάλλον από το ρεπερτόριο του Nestoras διαλέγουν. :) :) :) :) Υ.Γ. Πάω για ένα meeting, μη το παρατραβήξετε χωρίς εμένα. Mea Culpa
lgbesios Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Αυτά που ΔΕΝ ακούω εγώ, θα ήταν ένα βήμα αναβάθμισης για τον μέσο noiz χρήστη Πσσσς .......................... φαντάζομαι αυτά που ακούς τι θα ήταν για τον μέσο χρήστη ;D Καλό Σαββατοκύριακο ;) rust never sleeps
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Άσε που οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μάλλον από το ρεπερτόριο του Nestoras διαλέγουν. Eίμαι εμπορικός, τι να κάνουμε. Μήπως να τους έδινα το miss you? InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Μήπως να τους έδινα το miss you? Γράψε ένα δικό σου και άσε τις διασκευές...αν και πρέπει να ομολογήσω ότι το συγκεκριμένο κάνει σκόνη το πρωτότυπο :P Υ.Γ. Πάω για ένα meeting, μη το παρατραβήξετε χωρίς εμένα. όποιος κάνει meeting Παρασκευές, είναι κορόϊδο!!!!! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Ίσως, αλλά θα πουλήσουμε ακριβά τα τριχωτά τομάρια μας... :) ;D No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση