alexkon13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως ξέρετε ποιός είναι επίσημος dealer της epiphone στη χώρα μας?? Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πες μου ότι το ψαξες για πάνω από δύο λεπτά (λιγότερος χρόνος από ότι χρειάζεται για να ανοίξεις thread) και δεν το βρήκες....... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
alexkon13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Στο σαιτ της epiphone εχει μονο dealer της αμερικης... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
alexkon13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ το βρηκα!!!! Καλα μιλαμε αυτα τα Bon Studios εχουνε VOX, Marshall και Gibson??? Δεν αφησαν τιπατα για τους αλλους... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το Κατά Ματθαίον 7:7,8 Εύγε νέε μου. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ το βρηκα!!!! Καλα μιλαμε αυτα τα Bon Studios εχουνε VOX, Marshall και Gibson??? Δεν αφησαν τιπατα για τους αλλους... Γουρουνια καπιταλιστες ρε παιδι μου...τι περιμενες?Το ξερει ο Τσιπρας αραγε? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
alexkon13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γουρουνια καπιταλιστες ρε παιδι μου...τι περιμενες?Το ξερει ο Τσιπρας αραγε? χαχαχαχαχα!ελιωσα... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
alexkon13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το Κατά Ματθαίον 7:7,8 Εύγε νέε μου. Ευχαριστω δασκαλε για την καθοδηγηση στο δρομο των SG 1961 Special.... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γουρουνια καπιταλιστες ρε παιδι μου...τι περιμενες?Το ξερει ο Τσιπρας αραγε? Ναι. Αλλά έχει σειρά ο Κουβέλης πρώτα. Μετά ο Μπονφιλάκης. Και μετά το Σύμπαν. χεχεχεχχεχεχεχεχχεχεχεχεχεχεχε Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
alexkon13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Σκ@τ@... δεν την εχει αυτη που θελω... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση