acidhoh Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα .Εδώ είναι η δική μου απόπειρα διασκευής στο γνωστό κομμάτι του John Williams. H "παραγωγή" σαφώς και δεν είναι ότι καλύτερο αλλά έβαλα τα δυνατά μου καθώς είμαι σχετικά νέος με το άθλημα.Ελπίζω να σας αρέσει .
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Για νέος στο άθλημα τα πας πολύ καλά. Μπράβο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 μπράβο φίλε, ωραία διάσταση του έδωσες :D :D :D όχι άλλο κάρβουνο!!!
theoctapus Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίος. Μια που έπιασες τον Williams, κάνε και το star wars theme να γουστάρουμε και εμείς οι ταμένοι. :) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
John Goumis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο! Άντε και ένα ''the Imperial March''!! Ωραίος. Μια που έπιασες τον Williams, κάνε και το star wars theme να γουστάρουμε και εμείς οι ταμένοι. :) +1
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 ...καθώς είμαι σχετικά νέος με το άθλημα.Ελπίζω να σας αρέσει . Για νέος στο άθλημα τα πας πολύ καλά. Μπράβο. To αυτί μου δεν έπιασε κανέναν νέο. Αυτά αλλού. Είσαι και μελετημένος και εξαιρετικός παίκτης και μπράβο για την επιλογή σου. InfluenSir!
george956 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Και στην "παραγωγη" δεν εισαι καθολου νεος οπως λες! Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please
acidhoh Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας :) Ουσιαστικά τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι πιο συστηματικά με μίξεις κλπ γιαυτό και το -σχετικά νέος-. Για καλή μου τύχη έχω φίλους που γνωρίζουν τέτοια θέματα οπότε αρκετά τα έμαθα σχετικά γρήγορα. Έχω και άλλα cover στο νου , αλλά σε πολλά με έχουν προλάβει άλλοι .. ;D
dionisissab Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια. Έχεις κάνει καλή δουλειά. Με όρεξη και μεράκι. Σε καλό να σού βγει. Περιμένουμε και νέες μίξεις. Κάνε τίποτα με soundtracks γνωστά. όπως εδώ ;D "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση