kapdrums Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 oh,yes it is!οκ,δεν ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν ειναι ευκολο η δυσκολο,η καλο η κακο,αλλα ειναι ΤΟΣΟ *ΑΜΑΤΟ!!!!!!!!
matawan Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτος ο δισκος παιζει τουλαχιστον 2 φορες την ημερα στο σπιτι μου την τελευταια εβδομαδα. Αυτος και το On The Beach ειναι δισκοι μαυρες τρυπες για εμενα. Αν κανω το λαθος να τους ξαναβαλω , πρεπει να περασουν ΜΕΡΕΣ μεχρι να σταματησω να τους ακουω εμμονικα. It's a shame stupidity isn't painful.
lgbesios Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 On The Beach +10000 Δίσκος σταθμός για τις με τα μουσικής αναζητήσεις μου, απο τα πιο αγαπημένα και πολυακουσμένα Έχει μια θέσει στην πεντάδα των πιο αγαπημένων μου albums Στο solo του cinnamon girl αντιπαραθέτω το solo απο το down by the river ;) rust never sleeps
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 τι καλλιτεχνης........ ο δισκος ειναι επος! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
bluesman Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 τι καλλιτεχνης........ ο δισκος ειναι επος! Βαλε και το ZUMA μεσα στα επη,το σολο του cortez the killer απο τις καλυτερες στιγμες του rock. :) IF THE SHIT FITS , WEAR IT
raf Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 θεος ο Neil και μια νοτα να παιξει για σολο, την παιζει τοσο αληθινα που γινεται το δυσκολοτερο σολο ! :) How blue can you get?
bluesman Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ετσι, αυτος ειναι ο κανονας που λεει οτι η τεχνικη δεν πρεπει να ειναι εις βαρος της μουσικοτητας ;) IF THE SHIT FITS , WEAR IT
paranoicb Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 ενας πραγματικος δεξιοτεχνης του ειδους. Απο τους καλυτερους δισκους που εχω ακουσει.
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 θεος ο Neil και μια νοτα να παιξει για σολο, την παιζει τοσο αληθινα που γινεται το δυσκολοτερο σολο ! :) Ναι βέβαια, έχει και πιστοποιητικά αυθεντικότητας που θέλουν διαδικασίες, χρόνο και χρήμα. ενας πραγματικος δεξιοτεχνης του ειδους. Παιδιά με δουλεύετε ή είμαι μόνος μου; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά με δουλεύετε ή είμαι μόνος μου; ...ήθελα να το πώ..αλλά ήμουν ευγενικός!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση