toneless Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Εγώ που χρησιμοποιώ αρκετά το περπάτημα για τις μετακινήσεις μου δεν έχω πρόβλημα. Επίσης, έχω στουκάρει 2-3 φορές πάνω σε αμάξια με τη μηχανή και δεν πάθανε τίποτα... :roll: τα αμάξια έγιναν χάλια. Άκου να δεις.
andreoulis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Για την χαρακτηριστική μυρωδιά (μπόχα) τους έχει κανείς καμία λύση;;; :?
G_V_K Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Εμένα μου την έχει σπάσει που όπου και να γυρίσω βλέπω all stars !!! Είπαμε!!! ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!!! :P Οχι ότι δεν μου αρέσουν αλλά έλλεος! http://www.myspace.com/sectorillusion
ZombieTone Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Για την χαρακτηριστική μυρωδιά (μπόχα) τους έχει κανείς καμία λύση;;; icon_confused.gif Πετρελαιο.... Εμένα μου την έχει σπάσει που όπου και να γυρίσω βλέπω all stars !!! Ε και τι να φορανε τα παιδια καλοκαιριατικα? Τι πιο καλοκαιρινο, classic και rock n roll?
G_V_K Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Για την χαρακτηριστική μυρωδιά (μπόχα) τους έχει κανείς καμία λύση;;; icon_confused.gif Πετρελαιο.... Εμένα μου την έχει σπάσει που όπου και να γυρίσω βλέπω all stars !!! Ε και τι να φορανε τα παιδια καλοκαιριατικα? Τι πιο καλοκαιρινο' date=' classic και rock n roll?[/quote'] ΚΑΛΑ ΝΑΙ ΜΩΡΕ http://www.myspace.com/sectorillusion
DrRhythm Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Εμένα μου την έχει σπάσει που όπου και να γυρίσω βλέπω all stars !!!Είπαμε!!! ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!!! :P Οχι ότι δεν μου αρέσουν αλλά έλλεος! Εμένα με βιδώνει που βλέπω να τα φοράνε -καλοπλυμένα πάντα- κάτι σκ@+0φλωροι σκυλάδες, για να παραστήσουν τους "ροκ" τύπους... Ρόμπα φάση.
ZombieTone Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Ε και? Σπουδαια δουλεια ειναι να τους κοψουμε τα ποδια? Μαζι με τα φρεσκοπλυμενα All-Star! Κουραγιο :twisted: Παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι.... Ρε..."ντοκτορ" ...... Σπουδαγμενος ανθρωπος.... :roll: :wink:
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Απο τη στιγμη που ειναι κινεζικα :lol: & οχι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ (οπως στην εποχη μου,ναι τοσο παλιος ειμαι.. :lol: ) βραστα & αστα...ασε που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ για αυτο χαλανε ετσι ευκολα.. :lol: Μην στεναχωριεσαι ομως ολο & καποιος θα σκεφτει την ιδες των..μπουτικ πανινων παπουτσιων...εδω μπουτικ κιθαρες φτιαξανε... :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Ένα είναι το άνετο καλοκαιρινό υπόδημα: Getta Martins, τώρα και σε μωβ ξεπλυμέ....... Φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα! 8) LEGO people live in houses made of their own flesh.
arpegios Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 mitsuko μάγκες, mitsuko.... leep is a symptom of caffeine deprivation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση