takis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 http://www.online-discussion.com/ScottHenderson/viewtopic.php?t=572 8)
antouan_z Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Takis....τσεκαρε εκει μεσα και τον ακουλοθο παιχτη(johnny a.) Moλις μου εστειλε ενα φιλαρακι απ εξω το dvd του και ειναι πραγματικα φοβερος...στανταρ θα σου αρεσει!!!! :D :D
takis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 εχω κατεβασει ολα τα κλιπακια του κα$λιαρη! 8) κα#υλας σαν και εσενα ειναι! :wink:
antouan_z Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 εχω κατεβασει ολα τα κλιπακια του κα$λιαρη! 8) κα#υλας σαν και εσενα ειναι! :wink: xaxaxaaaaxaaxa...... :D :D :D :D ..αντε να δω και απο κοντα την προστυχοφατσα σου...να σου δωσω το dvd του και να παμε για αναζητηση της Νταιανας...(με πιανεις;;;...και μερικοι αλλοι νομιζω)!!!
takis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 να σου δωσω το dvd του και να παμε για αναζητηση της Νταιανας...(με πιανεις;;;...και μερικοι αλλοι νομιζω)!!! 8) :D
NightCrawler Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 αυτές οι υποσχέσεις του antuan!!! τόσο καιρό...εμέις ένα DVD δεν έχουμε δει... τι να πει κανείς!!! 8)
antouan_z Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 αυτές οι υποσχέσεις του antuan!!! τόσο καιρό...εμέις ένα DVD δεν έχουμε δει...τι να πει κανείς!!! 8) Μερικοι ειδαν...και παραπανω απο ενα 8) 8) 8) 8)
whiteNoise Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 αυτές οι υποσχέσεις του antuan!!! τόσο καιρό...εμέις ένα DVD δεν έχουμε δει...τι να πει κανείς!!! 8) Μερικοι ειδαν...και παραπανω απο ενα 8) 8) 8) 8) χμμμμ εγω γιατι δεν ειμαι ενας απο αυτους???? :evil: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
antouan_z Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Γιατι ειμαι μεγαλος μ@$#@ας...και το ξερεις βρε Κωστα........ :D :D :D!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2006 Γιατι ειμαι μεγαλος μ@$#@ας...και το ξερεις βρε Κωστα........ :D :D :D!! σε πειραζω ρε φιλαρακι αφου το ξερεις οτι σε αγαπαω(...φιλικα!!) μην εχουμε τιποτα παρεξηγησεις.....αντουαν ειναι αυτος!!!!! :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση