sakisbm Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 γεια χαρα καλως σας βρηκα,προσφατα μετακομισα απο την επαρχια στην Αθηνα και χρειαζομαι εναν μικρο ενισχυτη(15η30w) για μελετη,παρακαλω προτεινετε αποκλειστικα modelling ενισχυτη γιατι εχω ηδη 2 λαμπατους στην κατοχη μου αλλα ειναι 30 και 50 watts αρα αρκετα δυνατοι για πολυκατοικια,παιζω κυριως blues-rock αρα ψαχνω καποιον που να εχει κυριως οσο το δυνατον καλο καθαρο ηχο λογικα βαση αυτων που θελω ειμαι αναμεσα στους fender mustang-vox vt-roland cube εχω αποκλεισει τον line 6 spider,ερωτηματικο αποτελει ο peavey vypyr τι λετε?
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 με τέτοιο μουσικό προσανατολισμό, κατευθείαν για Mustang...
Kokakias Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 γεια χαρα καλως σας βρηκα,προσφατα μετακομισα απο την επαρχια στην Αθηνα και χρειαζομαι εναν μικρο ενισχυτη(15η30w) για μελετη,παρακαλω προτεινετε αποκλειστικα modelling ενισχυτη γιατι εχω ηδη 2 λαμπατους στην κατοχη μου αλλα ειναι 30 και 50 watts αρα αρκετα δυνατοι για πολυκατοικια,παιζω κυριως blues-rock αρα ψαχνω καποιον που να εχει κυριως οσο το δυνατον καλο καθαρο ηχο λογικα βαση αυτων που θελω ειμαι αναμεσα στους fender mustang-vox vt-roland cube εχω αποκλεισει τον line 6 spider,ερωτηματικο αποτελει ο peavey vypyr τι λετε? χτυπα αυτον http://www.thomann.de/gr/roland_cube20xl.htm ειναι 20αρης.ειναι οτι πρεπει.εχει εφφε πολλα και ποιοτικα.
jks4050 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω εχω τον mustang 2. Σιγουρα θα σε καλυψει και ο 1 εφοσον watt εχεις απο αλλου. Σε ποια περιοχη μας ήρθες να σου προτεινω κανενα μαγαζι να μην ψάχνεσαι, εκτος και εισαι κεντρο οποτε θα κάνεις την βολτα σου ?
ToneMeister Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.thomann.de/gr/tech_21_trademark_30.htm?sid=9487870bc55e036cfc7610f4d953ce12 Ε = mc^2 = Fb
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αν θέλεις modeling ενισχυτή, πας για Mustang. Είναι οι καλύτεροι που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής. Αν ΔΕΝ χρειάζεσαι τα εφφέ και θέλεις απλά έναν ΠΟΛΥ καλό ήχο (καθαρό, βρώμικο, θεοβρώμικο ή κάτι ενδιάμεσα!) δες οπωσδήποτε και τον Tech21 που σου λέει ο συνφορουμίτης από πάνω. Αν σου κάνει, εγγυώμαι ότι θα τον χαρίσεις κάποια στιγμή στα εγγόνια σου. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
sakisbm Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις-προτασεις επειδη ασχολουμαι και με psychedelic rock θελω ο ενισχυτης να εχει και εφφε αρα μαλλον κλεινω προς τον fender mustang i η ii,φυσικα ο tech21 που προτεινε ο φιλος θα μπορουσε να μου κανει αλλα ειναι ιδιαιτερα ακριβος εκτος και αν υπαρξει καμια αγγελια,εχετε υπ οψιν σας που μπορω να δοκιμασω τον fender?μενω αιγαλεω.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 μενω αιγαλεω. Στο Νάκα κοίταξες; ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Kokakias Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Στο Νάκα κοίταξες; ;) ΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟ σατανηστης απατεωνας νακας!!!ολα ελατωματικα.μου κανει προβληματα ο line 6 spider iv
ginargiros Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει ο νάκας fender? ΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟ σατανηστης απατεωνας νακας!!!ολα ελατωματικα.μου κανει προβληματα ο line 6 spider iv Επειδή σου βγάζει προβλήματα ο line 6, φταίει ο νάκας? ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση